Instagram, Ramazan ayına özel hikâyeler paylaştı

Instagram
Instagram

Resmî Instagram hesabı üzerinden dünyanın birçok farklı noktasından Ramazan ayına özel içerikler bir araya getirilerek hikâye olarak paylaşıldı.

Sık aralıklarla güncellenerek yepyeni özellikler kazanan Instagram uygulaması, yaklaşık iki hafta önce Direct sisteminde birtakım düzenlemelere gitmişti. Aylık 365 milyon kişinin aktif olarak kullandığı Instagram özel mesaj sisteminin yeni yapıyla birlikte çok daha fazla kişiye erişeceği öngörülüyor.

Instagram'ın Ramazan ayına özel paylaşım yaptığı noktalardan ilki Pakistan'dı. Milyonlarca kişinin kullandığı Instagram, bu kez de Ramazan ayına özel hikâyeler hazırlayarak kendi resmî hesaptan paylaştı. Dünyanın birçok farklı noktasından paylaşılan içerikler elbette milyonlarca kişi tarafından görüntülendi. Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve ABD'den paylaşılan içeriklerde özel olarak "#ramadan" etiketinin kullanılması da detaylar arasında.

Geçtiğimiz günlerde YouTube ve Twitter da benzer adımlar atmıştı. Ramazan ayına özel içerikleri bir araya getirerek servis eden YouTube'a ek olarak Twitter'da ise özel bir etiket ve emoji sistemine yer verilmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >