İntihar eden nişanlısının ardından yaptığı paylaşım yürekleri dağladı!

Mesut
Mesut

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın intiharının ardından nişanlısı öyle bir paylaşımda bulundu ki...

2017 senesinin son günlerinde eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, silahla kendini vurarak intihar etmişti. Yavuz Yılmaz'ın nişanlısı Neşe Sapmaz, Instagram'daki paylaşımlarıyla yaşadığı acıyı anlattı.

İntiharı herkesi şoke etti!
16 Aralık 2017 günü intihar eden Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, herkesi şoke etmişti. Yılmaz'ın evlenmek üzere olduğu Neşe Sapmaz da yaşadığı acıyı sosyal medyadan paylaştı.
İntiharı herkesi şoke etti! 16 Aralık 2017 günü intihar eden Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, herkesi şoke etmişti. Yılmaz'ın evlenmek üzere olduğu Neşe Sapmaz da yaşadığı acıyı sosyal medyadan paylaştı.
Yürekleri dağladı!
Sosyal medya hesabından çok sayıda paylaşım yapan Neşe Sapmaz, notlarıyla yürekleri dağladı. Sapmaz fotoğrafların birine "Severken ayrılmayı da yaşamıştık. Şairin dediği gibi 'Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi'" notunu düştü.
Yürekleri dağladı! Sosyal medya hesabından çok sayıda paylaşım yapan Neşe Sapmaz, notlarıyla yürekleri dağladı. Sapmaz fotoğrafların birine "Severken ayrılmayı da yaşamıştık. Şairin dediği gibi 'Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi'" notunu düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >