İntihar etti haberleriyle gündem olan Gülnihal Açıkgöz'den ilk adım

Hadise
Hadise

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, yazdığı veda mektubu ve intihar girişimiyle gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk adımı attı. Anne Açıkgöz, basında yer alan veda mektubu haberleri için savcılığa başvurdu.

Hadise ve ailesi
Hadise ve ailesi

Gülnihal Açıkgöz, yazdığı intihar mektubunun ortaya çıkmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Açıkgöz, dilekçesinde, "Dört çocuk annesi bir kadın olarak tarafımca kaleme alınmış o mektup, sosyal medya ve basında yer almıştır. Bu durum özel hayatımı ihlal etmiş ve beni kamuoyunda küçük duruma düşürmüştür. Buna neden olan şahısların tespit edilip cezalandırılmasını istiyorum" ifadelerine yer verdi. Gülnihal Açıkgöz'ün şikayeti sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte o mektup

İşte o mektup
İşte o mektup

Gülnihal Açıkgöz’ün savcılığa başvurmasına sebep olan mektupta, "Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz. Aranızdaki para meselelerinden ve kavgalarınızdan sıkıldım" diyerek sitem ettiği belirtiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >