İrem Derici'den TBMM Başkanı Kahraman'a ''cennet'' gafı!

İrem
İrem

'Yılın en iyi pop şarkıcısı' ödülü kazanan İrem Derici, törendeki açıklaması sırasında geçirdiği hastalık dönemi için 'eşek cenneti' gafında bulundu. Derici'ye ödülünü veren TBMM Başkanı Kahraman, 'o sözü düzeltmemiz gerekiyor' diyerek sahnede uyarıda bulundu.

Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen "8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri" töreninde dikkati çeken anlar yaşandı. 'Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı' ödülünü kazanan İrem Derici, sahneye çıktığı esnada yapmış olduğu açıklama, ödülü verecek olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından uyarıyla karşılandı.

'Eşek cennetine gittim'

                                    İrem Derici, sahnede yapmış olduğu konuşmada geçtiğimiz günlerde hastanede yattığı döneme işaret etti ve 'Bildiğiniz gibi eşek cennetine gittim geldim' ifadesini kullandı. Derici kısa açıklamasının ardından Meclis Başkanı Kahraman'ndan ödülü aldı.
'Eşek cennetine gittim' İrem Derici, sahnede yapmış olduğu konuşmada geçtiğimiz günlerde hastanede yattığı döneme işaret etti ve 'Bildiğiniz gibi eşek cennetine gittim geldim' ifadesini kullandı. Derici kısa açıklamasının ardından Meclis Başkanı Kahraman'ndan ödülü aldı.
"Eşeklerin cenneti olmaz" 

                                    Derici, ödül konuşmasını yapacağı kısada Kahraman'ın uyarısıyla karşılaştı. Mikrofonu Derici'den isteyen Kahraman, "İrem Hanım’ın bir sözünü değiştirmemiz gerekiyor. Cennet cennettir, eşeklerin cenneti olmaz" dedi. Bunun üzerine şarkıcı Derici, "Bana eşek gözlü derlerdi de o yüzden" açıklamasında bulundu.
"Eşeklerin cenneti olmaz" Derici, ödül konuşmasını yapacağı kısada Kahraman'ın uyarısıyla karşılaştı. Mikrofonu Derici'den isteyen Kahraman, "İrem Hanım’ın bir sözünü değiştirmemiz gerekiyor. Cennet cennettir, eşeklerin cenneti olmaz" dedi. Bunun üzerine şarkıcı Derici, "Bana eşek gözlü derlerdi de o yüzden" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >