İslam Memiş’ten ezber bozan tavsiye: En iyi yatırım gümüş

İslam Memiş, gümüşün altından daha fazla kazandıracağını belirtti
İslam Memiş, gümüşün altından daha fazla kazandıracağını belirtti

Geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın yaptığı agresif açıklamalar sonrası altın fiyatları sert düşüşe geçmişti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son yıllarda artan gümüş fiyatlarına dikkat çekerek önemli tavsiyelerde bulundu. İslam Memiş gümüş hakkında "Altından fazla kazandırır gümüş. 2020 yılında altını tahtından etti. Bu yılın ilk çeyreğinde altından daha fazla getirisi oldu. Gram gram, külçe alabilirsiniz." dedi.

Altın ve dolar yorumlarıyla yatırımcıların dikkatle takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Daha fazla kazandırır” diyerek yeni yatırım aracını açıkladı. Miktarı artırın tavsiyesinde bulunan İslam Memiş, gümüşün altından daha fazla kazandıracağını belirtti.

“En iyi yatırım gümüş”

“Ne altın ne de dolar” diyen İslam Memiş, yeni yatırım tavsiyesini açıkladı. Son yıllarda artan gümüş fiyatlarına dikkat çeken Memiş, önemli tavsiyelerde bulundu. Gümüş fiyatlarının daha da aratacağını belirten İslam Memiş, şu tavsiyede bulundu:

  • “Dünyada salgın hastalıklar arttıkça gümüş fiyatları da artacak. Gördüğünüz her şeye inanmayın. Fiyatla işiniz olmasın miktarı arttırın.”

“Gümüş, altından daha fazla kazandırır”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kendisine ait Youtube kanalından yayınladığı videoda gümüş almak isteyen yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Gümüş fiyatlarının dünya genelinde daha da artacağını belirten Memiş şunları ifade etti:

  • “Gümüş dediğimiz zaman aklımıza takı, süs eşyası geliyor. Parmağınızdaki yara bandında bile gümüş var. Güneş panellerinde, fotoğrafçılıkta da gümüş kullanılıyor. Sınırlı varlıktır. Altından fazla kazandırır gümüş. 2020 yılında altını tahtından etti. Bu yılın ilk çeyreğinde altından daha fazla getirisi oldu. Gram gram, külçe alabilirsiniz.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >