İstanbul ve diğer iller için uyarı: Hafta sonu hava nasıl olacak?

Arşiv
Arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Bugün kuvvetli sağanak yağış beklenen 3 il için de 'sarı' kodlu uyarı yapıldı. Hava sıcaklığının genellikle mevsim normalleri civarında olması beklenirken, hafta sonu için İstanbul'un da aralarında bulunduğu birçok il için sağanak uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli için 'sarı' kodlu uyarı yapılarak, kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği açıklandı.

Bugün hava durumu nasıl olacak?

2 Eylül Cuma günü kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Marmara, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Düzce, Sinop ve Ordu çevreleri ile Muğla'nın iç, Aydın ve Samsun'un doğu, Denizli'nin batı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin 4-9 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

3 Eylül Cumartesi günü Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

4 Eylül Pazar günü Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

İstanbul'da 3 Eylül Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış beklenirken en düşük hava sıcaklığı 22 en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olacak.

İstanbul'da 4 Eylül Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış beklenirken en düşük hava sıcaklığı 22 en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olacak.

  • 5 Eylül'de hava nasıl olacak?
  • Karadeniz Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
  • 6 Eylül hava nasıl olacak?
  • Salı günü yurdun tamamında açık bir havanın etkili olması beklenirken sıcaklıklar mevsim normallerinde geçecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >