İstanbul'a beklenen kar geldi: Kent beyaza büründü

İstanbul'da kar yağışı
İstanbul'da kar yağışı

İstanbul'da günlerdir beklenen kar yağışı gece saatlerinde aralıklarla etkisini gösterdi. vatandaşlar güne beyaz örtü ile uyandı.

İstanbul’da gece saatlerinden başlayan ve sabah saatlerinde de devam eden kar yağışı kent genelinde etkili oldu.

Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar beyaz örtü ile karşılaştı.

Meteoroloji'den İstanbul için art arda gelen uyarının ardından kar yağışı gece saatlerinde başladı. Kent geneli beyaza büründü.

Gece saatlerinde başlayan zaman zaman etkili olan kar yağışıyla birlikte bazı vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.
Gece saatlerinde başlayan zaman zaman etkili olan kar yağışıyla birlikte bazı vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

Kar yağışı nedeniyle İstanbul’daki termometreler eksi 2 dereceyi gösterirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’e ait kar küreme araçları herhangi bir olumsuzluğa karşı yol kenarlarında hazırda bekletiliyor.

(İHA)
(İHA)

1 Mart 2018 İstanbul hava durumu

  • Meteoroloji'nin bugün İstanbul için hava durumu tahmini kar yağışı şeklinde. Hava sıcaklığının en yüksek 3, en düşük -2 derece olacağı İstanbul'da kar yağışı ise gece yarısından sonra başladı. 2 Mart Cuma günü ise İstanbul'da etkili olan soğuk hava yerini biraz daha yüksek değerlere bırakacak. En yüksek sıcaklığın 9 derece, en düşük sıcaklığın ise 1 derece olması bekleniyor.

Öte yandan Ankara’da gün boyu etkili olan yağmur, gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı daha etkili olurken Dikmen, Keçiören, İncek gibi yüksek rakımlı semtlerde yollar beyaz örtüyle kaplandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >