İstanbul'a şiddetli yağmur geliyor

İstanbul'da yağmur alarmı verildi.

İstanbul'a yağmurlar geri dönüyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada İstanbul'da akşam saatlerine kadar gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Metrekarede 75 kilograma kadar yağış olması beklendiğini tahminlerine ekleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı bölgeler için uyarılarda bulundu.

Yağışlar öğleden sonra ve akşam saatlerinde etkili olacak.
Yağışlar öğleden sonra ve akşam saatlerinde etkili olacak.
  • Ypılan açıklamada "İstanbul'da akşam saatlerine kadar gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış bekleniyor" denildi.


Sel ve taşkınlara karşı önlemlerin de alınması gerekiyor.
Sel ve taşkınlara karşı önlemlerin de alınması gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sakarya çevrelerinde, öğleden itibaren Batı Karadeniz geneli ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Çorum ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Şemsiyenizi yanınıza almayı sakın unutmayın.
Şemsiyenizi yanınıza almayı sakın unutmayın.

İstanbul alarmda!

İstanbul bugün parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 29 derece.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >