İstanbul'da silahlı saldırı: Kepenkleri indiren dükkan sahibi faciayı önledi

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

İstanbul Esenyurt’ta bir marketin önünde tartışan iki grup arasında yaşanan kavgada silahlar çekildi. Taraflardan biri elindeki uzun namlulu silahla markete sığınırken dükkan sahibinin kepenkleri indirmesi olası bir faciayı engelledi.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan iş yerine gece saatlerinde alışverişe gelen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında cadde üzerinde tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce alışverişe gelen kişiye pompalı tüfekle ateş açıldı.

Kepenkleri indirmesi faciayı önledi

Saldırıya uğrayan şahıs yara almazken, açık olan iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları da önlem amaçlı iş yerinin kepenklerini kapattı. Bu sırada şüpheliler olay yerinden uzaklaştı.

Olay anından güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntü
Olay anından güvenlik kameralarına yansıyan bir görüntü

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, saldırıya uğrayan kişinin bilgisine başvurdu.

İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olay yeri inceleme çalışması sırasında bir otomobil ile iş yerinin camlarında kurşun isabet etmesi nedeniyle hasar oluştuğunu belirledi.

Kaçan saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >