İşte beklenen haber! Sevilen dizi müjdeyi verdi

Oktay
Oktay

Sevilen dizi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" hayranlarına müjdeyi verdi! "Sezona müthiş bir giriş yapacağız"

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin oyuncuları yeni sezon tanıtım filmi çekimleri için bir araya geldi.

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, “Her sezon çıtayı biraz daha yükseltiyoruz. Sinema filmi gibi bir bölüm çektik, sezona müthiş gireceğiz” dedi.

Reyting rekorları kıran dizi ekranlara dönüyor
Atv'nin reyting rekorları kıran ve bugüne kadar kendi gününde başka hiçbir dizinin karşısında duramadığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın tanıtım filmi çekimi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Çekimlerde dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba ile bir araya gelen Günaydın ekibi, kısa bir röportaj gerçekleştirdi.
Reyting rekorları kıran dizi ekranlara dönüyor Atv'nin reyting rekorları kıran ve bugüne kadar kendi gününde başka hiçbir dizinin karşısında duramadığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın tanıtım filmi çekimi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Çekimlerde dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba ile bir araya gelen Günaydın ekibi, kısa bir röportaj gerçekleştirdi.
Yeni bir diziye başlıyor gibi seyredebilir"
Çekim hazırlıkları sırasında, dizide 'Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran Oktay Kaynarca,Ç çalışmayı çok özlediğini söyleyerek "Biz bu işi o kadar benimsedik ki; aynı sette o enerjiyi paylaşmak hepimizin çok hoşuna gidiyor. Tatil boyunca gözümün önüne hep bundan sonraki bölümlerde ne olacağı geldi. Ben de seyirci gibi merakla bekliyordum" diye konuştu. Yeni sezonun ilk bölümünü çektiklerini belirten Kaynarca, sözlerine şöyle devam etti: "Müthiş bir giriş yapacağız, sinema filmi tadında oldu. Her seferinde çıtayı yukarı koyuyoruz ve işimiz çok zor... İşimizin en önemli özelliklerinden biri şu: Bir önceki sezonu seyretmemiş olan seyirci, dizimizi sezon başında yeni bir diziye başlıyor gibi seyredebilir." Seyirciden çok güzel tepkiler aldığını anlatan ünlü oyuncu, "Kafamdan 'Hızır' karakteri ile ilgili ne geçiyorsa bunun seyirciye ulaştığını görüyorum. Herkes söyler ama bizim setimiz gerçekten çok farklı, aile gibiyiz. Rolü gereği diziden ayrılacak olanlar; diziden değil, arkadaşlarından ayrıldığı için üzülür" dedi.
Yeni bir diziye başlıyor gibi seyredebilir" Çekim hazırlıkları sırasında, dizide 'Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran Oktay Kaynarca,Ç çalışmayı çok özlediğini söyleyerek "Biz bu işi o kadar benimsedik ki; aynı sette o enerjiyi paylaşmak hepimizin çok hoşuna gidiyor. Tatil boyunca gözümün önüne hep bundan sonraki bölümlerde ne olacağı geldi. Ben de seyirci gibi merakla bekliyordum" diye konuştu. Yeni sezonun ilk bölümünü çektiklerini belirten Kaynarca, sözlerine şöyle devam etti: "Müthiş bir giriş yapacağız, sinema filmi tadında oldu. Her seferinde çıtayı yukarı koyuyoruz ve işimiz çok zor... İşimizin en önemli özelliklerinden biri şu: Bir önceki sezonu seyretmemiş olan seyirci, dizimizi sezon başında yeni bir diziye başlıyor gibi seyredebilir." Seyirciden çok güzel tepkiler aldığını anlatan ünlü oyuncu, "Kafamdan 'Hızır' karakteri ile ilgili ne geçiyorsa bunun seyirciye ulaştığını görüyorum. Herkes söyler ama bizim setimiz gerçekten çok farklı, aile gibiyiz. Rolü gereği diziden ayrılacak olanlar; diziden değil, arkadaşlarından ayrıldığı için üzülür" dedi.
"Her sezon izleyicisini daha da yükseltiyor"
Seyirciyi bomba gibi bir sezonun beklediğini belirten dizi oyuncularından Ozan Akbaba, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kalitesini şöyle ölçebiliriz: Dizi her sezon izleyicisini daha da yükseltiyor. Benim söyleyeceklerim bunun yanında hafif kalır. Ben de büyük bir özlem ve merakla dizide neler olacağını bekliyorum. İzleyici kitlemiz gerçekten karakterleri o kadar sevdi ki... Yolda bana çok sıcak yaklaşıyorlar, yanıma gelip hemen sarılıyorlar. Bugün bu başarıyı taçlandıran onlar. Sağ olsunlar desteklerini de hiç esirgemeden gösteriyorlar." Geçtiğimiz aylarda Buket Arıkan ile evlenen Akbaba, "Evlilik güzel gidiyor; sevdiğim insan ile hayatım daha düzenli. Her şey olması gerektiği gibi" açıklamasında bulundu.
"Her sezon izleyicisini daha da yükseltiyor" Seyirciyi bomba gibi bir sezonun beklediğini belirten dizi oyuncularından Ozan Akbaba, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kalitesini şöyle ölçebiliriz: Dizi her sezon izleyicisini daha da yükseltiyor. Benim söyleyeceklerim bunun yanında hafif kalır. Ben de büyük bir özlem ve merakla dizide neler olacağını bekliyorum. İzleyici kitlemiz gerçekten karakterleri o kadar sevdi ki... Yolda bana çok sıcak yaklaşıyorlar, yanıma gelip hemen sarılıyorlar. Bugün bu başarıyı taçlandıran onlar. Sağ olsunlar desteklerini de hiç esirgemeden gösteriyorlar." Geçtiğimiz aylarda Buket Arıkan ile evlenen Akbaba, "Evlilik güzel gidiyor; sevdiğim insan ile hayatım daha düzenli. Her şey olması gerektiği gibi" açıklamasında bulundu.
Kaynak: Sabah.com
Kaynak: Sabah.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >