İyi ki varsın Eren: Yaşasaydı 18 yaşında olacaktı

15 yaşında Trabzon'da şehit olan Eren Bülbül
15 yaşında Trabzon'da şehit olan Eren Bülbül

Gösterdiği kahramanlık ile hafızalara kazınan Eren Bülbül doğum gününde unutulmadı. Yaşasaydı 18 yaşında olacaktı. Trabzon'da, 3 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle henüz 15 yaşındayken şehit oldu. Sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu "Biri de çıkıp demiyor ki İyi ki varsın Eren" yazısı yürekleri dağlamıştı.Binlerce kişi sosyal medyada Eren'in doğum gününü kutladı.

Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olanEren Bülbül’ün şehadetlerinin üzerinden 3 yıl geçti. Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğan Eren Bülbül, doğum gününde unutulmadı. 1 Ocak 2002 doğumlu şehit Eren Bülbül için, sosyal medyada binlerce takipçi paylaşım ve yorumlarda bulundu.

İyi ki varsın Eren!

Çok sayıda kişi şehit Eren Bülbül'ün hafızalara kazınan fotoğraflarını, 'İyi ki varsın Eren, doğum günün kutlu olsun', 'İyi ki varsın Eren, bu millet seni asla unutmayacak', "Yaşasaydı 18 yaşında bir delikanlı olacaktı. Doğumun ve şehadetin mübarek olsun Eren Bülbül', 'Bu vatanda Erenler bitmez!, Bu vatanda Er bitmez! İyi ki varsın, İyi ki doğdun Eren' yorumlarıyla sayfalarında paylaşıp, kutlama ve anma mesajları yayımladı.

  • Şehit Eren Bülbül'ün 'kara lastik' ayakkabısı müzede sergileniyor
  • Trabzon’un Maçka ilçesinde Jandarma ekiplerine teröristlerin yerini gösterdiği esnada çıkan çatışmada şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün kara lastikleri Bolu’da Yaşayan Ayakkabı Müzesi’nde sergilenmeye başlandı.
  • Eren Bülbül'ün kara lastik ayakkabıları
  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu’nda 2012 yılında açılan, yaşayan ve ölen ünlü insanların ayakkabılarının sergilendiği ‘Yaşayan Ayakkabı Müzesi’ne, 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün kara lastikleri ailesi tarafından bağışlandı.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >