İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi

Arşiv
Arşiv

AFAD verilerine göre, merkez üssü Kuşadası Körfezi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'de de hissedildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarındaki Kuşadası Körfezi'nde 17:04'te deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 6.92 km olarak kaydedildi. Deprem İzmir'den de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Kuşadası Körfezi Aydın ili açıklarında saat 17.04'te 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Datça'da da deprem oldu

Geçtiğimiz günlerde art arda sarsıntılar yaşayan Ege bölgesinde halen devam eden depremler, bugün Akdeniz'in de listeye eklenmesi ile birlikte bölge halkı tarafından da yakından takip ediliyor.

Ege Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı, saat 15.33'te ve 51,70 kilometre derinlikte gerçekleşti.Depremin merkez üssünün Datça'ya uzaklığı 90,16 kilometre olarak ölçüldü.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >