İzzet Yıldızhan'ın ağabeyinden üzücü haber

İzzet Yıldızhan.
İzzet Yıldızhan.

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 2017 yılında kanser tedavisi gören ağabeyi Mehmet Yıldızhan hayatını kaybetmişti. Türkücünün diğer ağabeyi Mahmut Yıldızhan'a da kanser teşhisi koyulduğu öğrenildi. Yıldızhan'ın ağabeyinin yanında çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

Yazar ve besteci Onur Akay ünlü isimlerle ilgili verdiği hastalık ve ölüm haberiyle gündeme geliyor. Akay bu kez İzzet Yıldızhan'la ilgili üzücü bir haber paylaştı. Onur Akay Yıldızhan'ın ağabeyi Mahmut Yıldızhan'a kanser teşhisi konulduğunu açıkladı ve türkücünün ağabeyiyle olan hastane fotoğrafını yayınladı.

Akay,

  • “İzzet Yıldızhan, 2017 yılında kanser tedavisi gören ağabeyi Mehmet Yıldızhan’ı kaybetmişti. Yıldızhan’ın diğer abisi Mahmut Yıldızhan’a da kanser teşhisi konuldu ve yoğun bakıma kaldırıldı. Mahmut Yıldızhan, Aralık ayında babam Vedat Akay’ı kaybettiğimiz ve Ankara’da bulunan özel bir hastanede tedavi görüyor ve durumunun iyiye gittiğini de öğrendim. İzzet Yıldızhan, ağabeyinin tedavisi ile ilgili yakından ilgileniyor ve ağabeyinin başından ayrılmıyor. Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da Yıldızhan’ı yalnız bırakmıyor. Zor günler geçiren İzzet Yıldızhan’a, ağabeyine ve Yıldızhan ailesine acil şifalar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >