Kaan Günay kimdir?

Kaan Günay.
Kaan Günay.

İsmini ilk kez Amerika Birleşik Devletleri'nde kurduğu girişimcilik örneği teşkil eden şirketi Firefly ile duyuran Kaan Günay. Son günlerde sosyal medya üzerinde ismi en çok aratılan isimler arasında yer alıyor. Sebebiyse başarılı bir girişimci olmasının yanı sıra ismi ünlü ABD'li manken Jessica Michel ile evleneceği yönünde çıkan söylentiler. Peki kimdir bu Kaan Günay?

Amerika Birleşik Devletleri Brown Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği okuyan Kaan Günay ve yakın arkadaşı Onur Kardeşler, kurdukları Fireflyisimli şirket ile ABD'li yatırımcılardan 21.5 milyon dolar yatırım almayı başardılar. Büyük bir başarı öyküsüne konu olacak bu olayda isimini sıkça duyduğumuz Firefly şirketinin kurucusu Kaan Günay, son günlerde ABD'li manken Jessica Michel ile evlilik yolunda yürüdüğü iddialarıyla magazin gündemine geldi.

Firefly şirketinin kurucusu Kaan Günay ve Onur Kardeşler.
Firefly şirketinin kurucusu Kaan Günay ve Onur Kardeşler.

ABD’de iki Türk girişimci tarafından kurulan Firefly girişimi, yaklaşık 3 hafta önce 21,5 milyon dolar tohum yatırımı aldı. Girişimin kurucuları olan Kaan Günay ve Onur Kardeşler bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Günay'ın hikayesi MBA yapmak üzere gittiği Stanford Üniversitesi'nde değişti. Birçok yatırım şirketiyle çalışan Kaan Günay, UBER gibi ulaşım araçlarının üzerine reklam almak amaçlı kurdukları girişimcilik şirketi

MBA nedir?

Jessica Michel.
Jessica Michel.

Jessica Michel kimdir?

4 Nisan 1991 doğumlu Jessica Serfaty, Vine ve Instagram fenomeni...

675 bin hayranı olan Jessica Serfaty, Survivor'a damga vurmayı başardı ve ABD ödülünde yarışmacılara eşlik etti.

Acun Ilıcalı bu sene de daha önce olduğu gibi dünya yıldızlarını programa dahil etmeyi sürdürdü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >