Kariyer gelişimi eve taşınıyor: 'Öğrenci Kariyeri' online zirveleri başlıyor

Öğrenci Kariyeri online zirveler başlıyor
Öğrenci Kariyeri online zirveler başlıyor

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Evlerimize kapanmak zorunda kaldığımız bu süreçte Öğrenci Kariyeri, GZT'nin ana medya sponsoru olmasıyla öğrencilerin evlerinde de kendilerini geliştirebilmeleri için etkinliklerini dijitale taşıyor. Online olarak yapılacak zirvelerde katılımcılara sertifika da verilecek.

Aylardır tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle eğitim sektörü de olumsuz etkilendi. Okullar, üniversiteler eğitim sürecine ara vermek zorunda kaldı.

Öğrenci Kariyeri zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde öğrencilerin kariyer alanında kendilerini geliştirmeleri için GZT'nin ana medya sponsorluğunda önemli bir projeye imza atıyor. Öğrenci Kariyeri bu süreçte eğitimlerini dijitale taşıyarak öğrencilerin evlerinde de kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.

Online zirveler hazırlandı

Öğrenci Kariyeri, öğrencilerin taleplerini dinleyerek ve firmaların beklentilerini karşılaştırarak dört ana başlık altında sertifika da verilebilecek zirveler tasarladı.

Online zirvelerin tarihleri
Online zirvelerin tarihleri
  • Dört etkinliğe katılım gösterip başarılı sonuçlar elde eden öğrenciler Exclusive Sertifika sahibi olacak.

Etkinliğe katılmak çok kolay!

Öğrencilerin kariyer inşa etmesine yardımcı olmak için tasarlanan etkinliğe katılmak için bu adrese gitmek yeterli...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >