Kaybolan çocuk, 2 gün sonra ormanda bulundu: Beni bir ayı korudu

Casey Hathaway
Casey Hathaway

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde kayıplara karışan bir çocuk ,2 gün sonra ormanda bulundu. 3 yaşındaki Casey Hathaway ormanda bulunduğu süre boyunca bir ayı tarafından korunduğunu iddia etti.

ABD'nin North Carolina eyaletine bağlı Craven kasabasında, dondurucu soğukta ormanda kaybolan 3 yaşındaki Casey Hathaway adlı bir çocuk sağ olarak bulundu.

Hathaway, polise yaptığı açıklamada 2 gece boyunca "bir ayının kendisine baktığını, göz kulak olduğunu" söyledi. Craven polis şefi Chip Hughes da, Hathaway'ın 'Ormanda bir ayının kendisine arkadaşlık yaptığını' söylediğini belirtti. Çocuğun teyzesi Breanna Hathaway'e de aynı şeyi söylediği Facebook paylaşımıyla anlaşıldı.

Çoğu gönüllü 600 kişilik ekip kaybolan çocuğu ormanda buldu.
Çoğu gönüllü 600 kişilik ekip kaybolan çocuğu ormanda buldu.

Craven Şerifi Crip Hughes'un verdiği bilgiye göre Casey Hathaway, geçen hafta salı günü Ernul'daki büyükannesinin evinin bahçesinde 2 arkadaşıyla oynuyordu. 2 çocuk daha sonra eve dönse de Casey ortadan kayboldu.

Polis, hava sıcaklığının eksi 6 dereceyi gördüğü bölgede helikopterler ve insansız hava araçlarının eşlik ettiği çoğu gönüllü 600 kişilik bir ekiple arama çalışmaları başlattı. Breanna Hathaway, "Tanrı onu güvende tutmak için bir arkadaş gönderdi" dedi. Kuzey Carolina, çok sayıda siyah ayıya ev sahipliği yapıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >