Kaza geçiren baba, canını değil oğlunun sınavını düşündü

Baba İlker Çetme kazayı hafif şekilde atlattı
Baba İlker Çetme kazayı hafif şekilde atlattı

Antalya'da, YKS'nin ilk oturumu için oğlu ile evden çıkan İlker Çetme, yolda trafik kazası geçirdi. İlker Çetme yerde yaralı yatarken, oğlunu sınava yetiştirmesi için polis ekiplerinden yardım istedi.

Antalya'da YKS için evden çıkan baba İlker Çetmi ile oğlu Kaat Çetmi'nin bulunduğu otomobil, başka bir otomobil ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde belirtilen adrese gelen sivil radar ekipleri, yerde yatan İlker Çetme ile kazayı küçük sıyrıklarla atlatan oğlu Kaan Çetme'ye ilk müdahaleyi yaptı.

Oğlu için polislerden yardım istedi

Kaan Çetmi'nin sınava gitmesi gerektiğini söyleyen baba, polisten yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine motorize şahin ekiplerinden bir tim çağrıldı. Yerde yaralı halde yatan İlker Çetmi, oğlu ile tokalaşıp, başarılar diledi.

Baba oğluna başarılar diledi
Baba oğluna başarılar diledi

Polis oğlunu okula bıraktı

Şahin timleri tarafından motosiklete bindirilen Kaan Çetmi, yaklaşık 4 kilometre ileride bulunan okuluna götürüldü. Tedavi için hastaneye götürülen İlker Çetmi'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >