Kaza yapan Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini anons edemediler

20 yaşındaki genç yerel seçimlerde muhtar adayı olacağını belirtti.
20 yaşındaki genç yerel seçimlerde muhtar adayı olacağını belirtti.

Kocaeli'nde 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde oturduğu mahalleye muhtar adayı olduğunu açıkladı. Seçimi kazanacağına inanan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la isim benzerliği nedeniyle başına gelen ilginç olayları anlattı.

Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçime az bir süre kala 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, doğup büyüdüğü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yerel seçimler için iddialı olduğunu söyleyen Erdoğan, seçimi kazanması halinde yapacağı projeleri anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan isim benzerliğine de değinen Erdoğan, bu durumun kendisi için olumlu bir hava oluşturabileceğini ifade ediyor.

Türkiye'nin en genç muhtar adaylarından biri olduğunu söyleyen Erdoğan, "Eğer seçilirsem mahallemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la aynı ismi taşıdığım için bana sempatiyle yaklaşanlar oluyor. Bu durumun seçimlerde de etkisini göstereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“Polis ortalık karışır diye adımı anons etmedi”

İsminin Recep Tayyip Erdoğan olmasından kaynaklı ilginç durumlarla da karşılaştığını ifade eden Erdoğan, "Geçen yıl ufak bir trafik kazası yapmıştım. Hastaneye sevk edilirken polis memuru adımı telsizden anons etmedi. Kendi şahsi cep telefonundan arayarak bilgi verdi. Niye böyle yaptığını sorduğum da ise bana 'Senin ismini anons edersem burada ortalık karışır, yanlış anlaşılmalara sebep olur' dedi. Almanya'ya gittiğimde de zorluk çekiyorum. Pasaport kontrolünde sürekli zorluk çıkartıyorlar" ifadelerini kullandı.

Baba Hüseyin Erdoğan ise seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ifade ederek oğluna başarılar diledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >