Kenan Işık haberine gösterilen hassasiyete, Mesut Yar'dan sitem!

Kenan Işık
Kenan Işık

Mesut Yar'dan, 'Kenan Işık iyileşti' haberlerinin hassasiyetine sitem! ''Yalan yere hassasiyet, en çok ailesini yaralıyor.''

Posta yazarı Mesut Yar, köşesinde 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek komaya giren usta sanatçı Kenan Işık'a yer verdi. Yar, ''Sevgili Kenan Işık ağabeyimizin sağlık durumunu sıklıkla bu köşeye taşıyarak bir farkındalık yaratma hevesi içinde olduğumu okurlarım bilirler'' açıklamasıyla duruma açıklık getirdi.

Usta sanatçı Kenan Işık, 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek komaya girmişti. Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık'ın, geçtiğimiz günlerde hayati fonksiyonlarının normale döndüğü açıklanmıştı. Hatta bazı görgü tanıkları, Işık'ı Bodrum'daki yazlığının balkonunda otururken gördüklerini bile ifade etmişti. Ancak Bodrum'da görünen kişinin, Işık'ın kendisine çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı.

''Durumu stabil, yani değişen bir şey yok''

Yar, '' 'Durumu stabil, yani değişen bir şey yok' notunu içim yanarak düştüğümü de ortak arkadaşlarımız çok iyi bilir...'' diyerek geçtiğimiz günlerde aniden ortaya çıkan 'Kenan Işık iyileşti' haberleri üzerinden yaşanan coşku fırtınasına üzüldüğünü anlattı.

''Yalan yere hassasiyet, en çok ailesini yaralıyor''

''Acaba sosyal medya üzerinden coşku gösterisi yapan kaç bilindik isim Kenan ağabeyi son bir yıl içinde ziyaret etmişti? Bir ya da iki en çok... Neyse en azından bu fırtına sonrası bir hal hatır sorma faslının başlayacağını umarım. Çünkü yalandan yere hassasiyet en çok ailesini yaralıyor''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >