Ketebe Yayınevi "yazı kalır" sloganıyla okuyucularını çağırıyor

ketebe
ketebe

16 kitap, söyleşiler ve imza günleri... Ketebe Yayınevi, Cnr Expo'da okuyucularını bekliyor.

20 ülkeden yerli ve yabancı 350 yayınevinin katıldığı 5. Uluslararası Cnr Expo Kitap Fuarı, 10 Mart'ta kapılarını açtı. 18 Mart'a kadar devam edecek olan fuara Albayrak Grubu, kitap-cafe tasarımlı standı ve seçkin yazar kadrosuyla damga vurdu.

16 yazar, söyleşiler ve imza günleri

                                    İbrahim Karagül, Serdar Tuncer, Mustafa Armağan, İsmail Kılıçarslan gibi isimlerin kitaplarının bulunduğu yayınevi bünyesinde ilerleyen dönemlerde çocuklara yönelik projelerde yer almaya başlayacak.
16 yazar, söyleşiler ve imza günleri İbrahim Karagül, Serdar Tuncer, Mustafa Armağan, İsmail Kılıçarslan gibi isimlerin kitaplarının bulunduğu yayınevi bünyesinde ilerleyen dönemlerde çocuklara yönelik projelerde yer almaya başlayacak.
Her alandan seçkin eserler
Düşünce - Edebiyat - Tarih ve daha birçok alanda hazırlanmış seçkin eserleri bünyesinde bulunduran Ketebe Yayınevi'nin imza günleri 11 Mart itibariyle başladı.
Her alandan seçkin eserler Düşünce - Edebiyat - Tarih ve daha birçok alanda hazırlanmış seçkin eserleri bünyesinde bulunduran Ketebe Yayınevi'nin imza günleri 11 Mart itibariyle başladı.
Açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi

                                    Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreninde kurdeleyi de Bakan Numan Kurtulmuş kesti. Kurtulmuş, "Hayırlı olsun" temennilerinde bulunarak desteklerini belirtti.
Açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreninde kurdeleyi de Bakan Numan Kurtulmuş kesti. Kurtulmuş, "Hayırlı olsun" temennilerinde bulunarak desteklerini belirtti.
İbrahim Karagül: "Amacımız nitelikli kitap yayınlamak"

                                    Ketebe yayınevinden "Tanklar Kabe'ye Dayanmadan" adlı kitabı yayınlanan gazeteci ve yazar İbrahim Karagül'de açılışta yer alan isimlerden oldu. Karagül: "Amacımız nitelikli kitap yayınlamak" diyerek böyle bir oluşumun talep edildiğini belirtti. Karagül, yeni çıkan kitabını ise şanslı bir Gzt takipçisi için imzaladı.
İbrahim Karagül: "Amacımız nitelikli kitap yayınlamak" Ketebe yayınevinden "Tanklar Kabe'ye Dayanmadan" adlı kitabı yayınlanan gazeteci ve yazar İbrahim Karagül'de açılışta yer alan isimlerden oldu. Karagül: "Amacımız nitelikli kitap yayınlamak" diyerek böyle bir oluşumun talep edildiğini belirtti. Karagül, yeni çıkan kitabını ise şanslı bir Gzt takipçisi için imzaladı.
Ömer Bolat: "Albayrak olarak her alanda varız"

                                    Albayrak Grubu Ceo'su Ömer Bolat, Albayrak Grubu'nun yıllardır bu alanda faaliyet gösterdiğini ve kültürel birikimin bu alanda da yansıtıldığını belirtti. Bolat, Ketebe'nin açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte gerçekleştirdi.
Ömer Bolat: "Albayrak olarak her alanda varız" Albayrak Grubu Ceo'su Ömer Bolat, Albayrak Grubu'nun yıllardır bu alanda faaliyet gösterdiğini ve kültürel birikimin bu alanda da yansıtıldığını belirtti. Bolat, Ketebe'nin açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte gerçekleştirdi.
Fuar 18 Mart'a kadar devam edecek
Fuar 18 Mart'a kadar devam edecek
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >