Kilo vermek istiyorsanız; hemen bir kırmızı tabak edinin!

Kırmızı renk iştah kapatıyor.
Kırmızı renk iştah kapatıyor.

İştahınızın kapanmasını istiyorsanız yemeklerinizi kırmızı tabaklarda yiyin.

Yapılan son araştırmalar iştah kapatmak için kırmızı tabak kullanmanın son derece yararlı olduğunu ortaya koydu.

Önerimiz var

                                    Kilo vermeye karar verdiniz... İştahınızın kapanması için diyet programına harfiyen uymak ve düzenli spor yapmak yeterli gelmiyorsa size farklı bir önerimiz var.
Önerimiz var Kilo vermeye karar verdiniz... İştahınızın kapanması için diyet programına harfiyen uymak ve düzenli spor yapmak yeterli gelmiyorsa size farklı bir önerimiz var.
Kırmızı renk iştah kapatıyor

                                    Oxford Üniversitesi'nden Dr. Charles Spence, yapılan son araştırmaların kırmızı renkli tabakların iştahı kapattığını belirtti.
Kırmızı renk iştah kapatıyor Oxford Üniversitesi'nden Dr. Charles Spence, yapılan son araştırmaların kırmızı renkli tabakların iştahı kapattığını belirtti.
Evinizden eksik etmeyin

                                    Dr. Charles Spence, "Kırmızı bilinçaltına 'tehlike' çağrısında bulunur. Bol kalorili yiyecekleri kırmızı tabaklarda servis ederseniz iştahınız kapanacaktır. Şayet kilo vermek istiyorsanız, evinizden kırmızı tabakları eksik etmeyin" dedi.
Evinizden eksik etmeyin Dr. Charles Spence, "Kırmızı bilinçaltına 'tehlike' çağrısında bulunur. Bol kalorili yiyecekleri kırmızı tabaklarda servis ederseniz iştahınız kapanacaktır. Şayet kilo vermek istiyorsanız, evinizden kırmızı tabakları eksik etmeyin" dedi.

                                    2011 yılında Valencia Üniversitesi'nde yapılan araştırmada ise beyaz tabakların koyu renk tabaklara oranla daha fazla iştah açtığı sonucu elde edildi.
2011 yılında Valencia Üniversitesi'nde yapılan araştırmada ise beyaz tabakların koyu renk tabaklara oranla daha fazla iştah açtığı sonucu elde edildi.
Renk lezzeti etkiler mi? 

                                    Dr. Charles Spence "Beyaz renk tabak kullanıldığında, insanlar tabaktaki yiyecekleri daha net görür. Aynı yemeği iki ayrı tabakta servis edin ve lezzetlerinin nasıl olduğunu sorun. Alacağınız ilk yanıt ‘Beyaz tabaktaki daha lezizdi’ olacaktır" dedi.
Renk lezzeti etkiler mi? Dr. Charles Spence "Beyaz renk tabak kullanıldığında, insanlar tabaktaki yiyecekleri daha net görür. Aynı yemeği iki ayrı tabakta servis edin ve lezzetlerinin nasıl olduğunu sorun. Alacağınız ilk yanıt ‘Beyaz tabaktaki daha lezizdi’ olacaktır" dedi.
Ambalaj etkisi
Gıdaların iştah açması ya da daha leziz görünmesinde tabak ve ambalajların etkisi çok fazla.(Kaynak: dailymail.co.uk)
Ambalaj etkisi Gıdaların iştah açması ya da daha leziz görünmesinde tabak ve ambalajların etkisi çok fazla.(Kaynak: dailymail.co.uk)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >