Kısıtlamasız hafta sonunda hava durumu nasıl olacak?

Arşiv
Arşiv

Kontrollü normalleşme sürecinde kısıtlamaların esnetilmesiyle düşük ve orta riskli illerde cumartesi-pazar günleri, yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde ise sadece cumartesi günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı kalkıyor. Meteoroloji yasaksız geçecek hafta sonunda yurdun büyük bir kesiminde yağışlı havanın etkili olmasını bekliyor.

Koronavirüs salgınında uzun bir süredir devam eden hafta sonu yasakları, kontrollü normalleşme süreci kararları kapsamında, illerin risk duruma göre bu hafta sonu kalkıyor. Düşük (mavi) ve orta riskli (sarı) illerde cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Yüksek (turuncu) ve çok yüksek riskli (kırmızı) illerde ise cumartesi günü kısıtlama olmayacak, pazar günü ise sokağa çıkmak yine yasak olacak. Peki, uzun sürenin ardından yasaksız olacak hafta sonu havalar nasıl olacak?

Cumartesi günü hava durumu tahmini
Cumartesi günü hava durumu tahmini

Cumartesi günü hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarınki (6 Mart 2021 Cumartesi) hava durumu tahminine göre yurdun birçok bölgesinde yağış etkili olacak.

İstanbul'da hava sıcaklığı 13 derece olarak beklenirken kentte yağışın etkili olması bekleniyor. Yağışların Marmara Bölgesi, Karadeniz, Ege, Akdeniz'de Antalya'da da etkili olması bekleniyor.

Pazar günü tahminleri

Pazr günü hava durumu tahmini
Pazr günü hava durumu tahmini

Pazar günü ise yağışların Marmara, Ege ve Akdeniz dışında diğer bölgelerde etkili olması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >