Kıvanç Tatlıtuğ: Doğaçlama yapabilecek durumdaysan karakteri tanırsın

Kıvanç Tatlıtuğ.
Kıvanç Tatlıtuğ.

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Organize İşler 2: Sazan Sarmalı serisiyle karşımıza çıktı. İlk kez komedi oynayan Tatlıtuğ izleyenlerden tam not aldı. Oyuncu, karakteri Saruhan Zincir hakkında konuştu.

Ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler 2 : Sazan Sarmalı'yla seyirciyle buluştu. İlk kez bir komedi projesinde yer alan Tatlıtuğ kendisi ve filmiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

'İlerledikçe daha çok sevdim'

Tatlıtuğ role girmek için fiziksel anlamda ciddi değişiklikler yaptığını söylerken, Saruhan karakterinin zaman ilerledikçe daha çok sevdiğini söyledi.

'Karakter seni sevmeye başlıyor'

Oyuncu sözlerine söyle devam etti;

  • Saruhan şiveli konuşan bir adam. Yoğun bir şivesi var. Fiziksel anlamda da majör değişiklikler oldu. Provalar arttıkça yabancılıktan çıkıp karakterin seni sevdiğini hissetmeye başlıyorsun. Tamam Saruhan beni sevmeye başladı, ben Saruhan’ı sevmeye başladım. Güzel bir şeyler çıkacak ortaya’ diyorsun. Provalara gidip geldikçe, üstünde çalıştıkça doğaçlama yapabilecek kadar karakteri buluyorsun. Çünkü bence doğaçlama yapabilecek durumdaysan o karakteri tanıyorsun anlamına geliyor. Saruhan Zincir böylelikle kısa sürede ete kemiğe büründü. Serüven böyle başladı" dedi.

Ünlü oyuncu ilk defa bir komedi filminde rol aldı.
Ünlü oyuncu ilk defa bir komedi filminde rol aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >