Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Çukur' açıklaması: Enteresan bir şey oldu

Kıvanç Tatlıtuğ, Organize İşler filminde ilk kez komedi oyna
Kıvanç Tatlıtuğ, Organize İşler filminde ilk kez komedi oyna

Çukur ve Çarpışma dizisi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Diziler arası geçiş yapan ekip sevenlerine sürpriz yaptı. Çarpışma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ise bu işle ilgili olarak, ''Enteresan bir şey oldu. Yapım ekibi böyle istedi' dedi.

Çukur dizisi pazartesi günlerinin reyting kıran dizilerinden birisi. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi Çarpışma dizisiyle beraber bir ilke imza attı. Diziler arası geçiş yapacak olan oyunculardan ilk yorum Kıvanç Tatlıtuğ'dan geldi. Ayrıca Çukur'dan gelen bilgilere göre Sena karakterini canlandıran Dilan Deniz diziye veda edecek.

Diziler arası geçiş olacak

Çukur ekibi güçlü bir kadroya sahip olan Çarpışma dizisi ile ortak bir çekim gerçekleştirdi. Dizinin son bölümünde ekrana gelen, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a geldi. Perşembe akşamı ekrana gelecek Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan açıklama

Yer aldığı Çarpışma dizisiyle Çukur dizisinin senaryolarının birleşeceği dedikoduları sorulan oyuncu, "Kaç bölüm sürecek bilmiyorum. Yapım kısmı buna karar verdi. Bence enteresan bir şey oldu. Yeni bir tat, ben de merak ediyorum. Bundan sonra tek bir dizi olarak devam edeceğini sanmıyorum. Öyle bir şey olsa bilgisi gelirdi bana" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Etiler'de görüntülendi.
Kıvanç Tatlıtuğ Etiler'de görüntülendi.

Sazan Sarmalı filmiyle ilgili konuştu

Öte yandan, son olarak yer aldığı Organize İşler Sazan Sarmalı adlı sinema filminin internet platformuna satılması hakkındaki düşünceleri sorulan Tatlıtuğ, "Ben çıkar oynarım, gerisi insanların düşüneceği şey. Mutlaka düşündükleri, amaçladıkları bir mevzu vardır. O yüzden o matematiğin hesabını ben yapamam. Yaptığım işten son derece memnunum, harikulade bir film olmuştur. Yine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Devamı olursa oynarım, neden olmasın" şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı, Saruhan karakterinden bir kare.
Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı, Saruhan karakterinden bir kare.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >