Kıvanç Tatlıtuğ'un haciz davası sonuçlandı

Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar Çarpışma dizisinde rol alıyor.
Kıvanç Tatlıtuğ şu sıralar Çarpışma dizisinde rol alıyor.

Organize İşler filminin başarılı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, kardeşinin borcu yüzünden davalık olmuştu. Haciz davası açılan oyuncu bununla ilgili olarak karşı dava açtı. Tatlıtuğ, haciz davasına açtığı karşı davayı kazandı. Kardeşi ise olaydan sonra Amerika'ya yerleşti.

Organize İşler'in devam filmi olan Sazan Sarmalı Kıvanç Tatlıtuğ'un ilk kez komedi ile karşımıza çıktığı film oldu. Sarı Saruhan'ı canladıran ve oyunculuğu ile takdir toplayan oyuncu haciz davası ile gündeme geldi. Amerika'ya yerleşen kardeşinin banka borcundan dolayı hacizlik olan Tatlıtuğ'un davasında karar çıktı.

Karşı dava açmıştı

Ömür Tugay Tatlıtuğ'un borcunu tahsil etmek için banka Kıvanç Tatlıtuğ'un arabasına haciz koydu. Tatlıtuğ haczi kaldırmak için davalı bankaya 1778 lira yatırdı. Ardından kendine ait olmayan borçla ilgili yanlış adrese tebligat yapan bankaya dava açtı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında mahkeme, Kıvanç Tatlıtuğ'un açtığı davayı haklı buldu.

Kardeşi ve Kıvanç Tatlıtuğ.
Kardeşi ve Kıvanç Tatlıtuğ.

Oyuncunun İstanbul 13. İcra Müdürlüğü'ndeki icra dosyasında borçlu olmadığına karar veren mahkeme, yatırılan 1778 liranın da oyuncuya iadesine hükmetti.

Ne olmuştu?

  • Evlenmeden önce Pendik'teki evinde yaşayan Tatlıtuğ, stilist Başak Dizer ile evlendikten sonra Bebek'e taşındı. Bu sırada bir banka, Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi Ömür Tugay Tatlıtuğ'un 15 bin 475 lira borcu nedeniyle icra takibi başlattı. Banka, Kıvanç Tatlıtuğ'un evlenmeden önce ikamet ettiği Pendik'teki evine, Ocak 2017 ve Nisan 2017 tarihlerinde 2 haciz ihbarnamesi yolladı. Ancak Tatlıtuğ'un bankanın gönderdiği ihbarnamelerden haberi olmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >