Komşusunun kendisini takip ettiğini düşünerek dehşet saçtı

Muammer D. ise evinin yakınındaki Bosna Hersek Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.
Muammer D. ise evinin yakınındaki Bosna Hersek Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Konya'da Muammer D. kendisini takip ettiğini düşündüğü husumetli olduğu komşusu Mevlüt Akbaş'ın sırtına tornavida saplayıp tabancayla ateş ederek vurdu.

Korkunç olay, dün saat 18.30 sıralarında Konya’nın Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Sahra Sokak'ta meydana geldi. 3 yıldır husumetli olan Muammer D. ile alt komşusu Mevlüt Akbaş, bir ay önce apartmanın bahçesine malzeme konulması nedeniyle kavga etti.

Muammer D., dün de alışveriş için gittiği pazarda, komşusu Mevlüt Akbaş ile karşılaştı. Muammer D., kendisini takip ettiğini düşündüğü komşusu Akbaş'ı tornavidayla yaraladı, ardından da kurusıkıdan bozma tabancaya peş peşe ateş etti. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Mevlüt Akbaş, kanlar içinde yere yığıldı.

“Beni takip ediyordu”

Mevlüt Akbaş, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Mevlüt Akbaş'ın durumunun ağır olduğu belirtildi

Muammer D. ise evinin yakınındaki Bosna Hersek Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Sağlık kontrolüne götürülen Muammer D., basın mensuplarının "Neden yaptınız?" sorusuna, "Yolumu kesti, beni takip ediyordu" diye cevap verdi.

Muammer D.'nin polis merkezindeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >