Köpeğin kafasındaki şeyi gören vatandaşlar gözlerine inanamadı

​Köpeğin kafasındaki şeyi gören vatandaşlar gözlerine inanamadı
​Köpeğin kafasındaki şeyi gören vatandaşlar gözlerine inanamadı

Gümüşhane'de kafasına bidon sıkışan ve açlıktan ölmek üzere olduğu söylenen köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı 40 kilometre uzaklıktaki Kopuz köyünde kafasına bidon sıkışan köpeği itfaiye ve zabıta ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kopuz köyünde kafasında 5-6 gündür bidonla gezen köpek olduğu ve köpeği yakalayamadıkları ihbarını alan Torul Belediyesi Zabıta ve İtfaiye ekipleri, Torul ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki köye gitti.

Yemek ihtiyacını gidermek için bidona kafasını sıkıştıran köpeği yakalamak için uzun süre uğraşan 5 belediye görevlisi ve köylüler güçlükle yakaladıkları köpeğin kafasından bidonu hayvana zarar vermeden çıkarmayı başararak köpeği özgürlüğüne kavuşturdu.
Bu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kayıt altına alınırken, özgürlüğüne kavuşan köpeğin can havliyle kaçması dikkatlerden kaçmadı.

Bidonun çıkarılmasının ardından köpek özgürlüğüne kavuştu.
Bidonun çıkarılmasının ardından köpek özgürlüğüne kavuştu.

"Köpek açlıktan ölmek üzereydi"

İtfaiye personeli Veysel Küçüköner, "Kopuz köyünden köpeğin kafasına bidon geçti diye ihbar geldi. Biz de itfaiye ve zabıta ekibi olarak gittik. Köpeği arayıp bulduk. Köpek açlıktan ölmek üzereydi. 5-6 gün olmuş. Köpeği bulduk, bidonu çıkarıp özgürlüğüne kavuşturduk" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >