Köpeklerin keşfedilmeyi bekleyen dünyası: The Dog Show

Köpek
Köpek

Sanata ve köpeklerin dünyasına oldukça ilgili iki sanatçı, Alexander Khokhlov ve Veronica Ershova'dan ''The Dog Show''...

Alexander Khokhlov ve Veronica Ershova, sanata fazlasıyla ilgili iki sanatçı... Yolları Moskova'da kesişen iki aile fotoğrafçısının sanat eserlerinin büyük bir kısmı, ifadeye dayanıyor. Sanata olan ilgilerini köpek tutkusuyla birleştiren iki sanatçı, “The Dog Show” adlı büyük bir de proje inşa etti. Çalışmalarını büyük bir özenle tasarlayan sanatçılar, ''Dört ayaklı arkadaşlarımızın harika dünyasını keşfetmek içn, onların cinslerini ve güzelliklerini olabildiğince detaylı göstermeye çalışıyoruz'' açıklamasında bulunuyor.

2017 yılında başlatılan projeye, başladığından beri düzinelerce köpek katıldı. Her biri benzersiz görüntüler veren köpeklerin fotoğrafları ise, herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Sanata olan ilgilerini köpek tutkusuyla bir araya getiren sanatçılar, PDN Faces 2017 (Hayvan Portreleri, Kazanan), Moskova Uluslararası Fotoğraf Ödülleri 2018 (Yılın Fotoğrafçıları, Doğa kategorisi), Prix De La Photographie Paris 2017 (Gümüş, Doğa) / Domestic Animals), Tokyo Uluslararası Fotoğraf Ödülleri 2018 (Bronz, Doğa / Evcil Hayvanlar) gibi çok sayıda ödüle de sahip... Detaylı bilgi için, onları Web Sitesi'nden takip edebilirsiniz.

Nectar
Nectar
Fanta
Fanta
Alex
Alex
Fiji
Fiji
Pierre
Pierre
Tiger
Tiger
Alien
Alien
Chika
Chika
Faqir
Faqir
Askold
Askold
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >