Köpeklerini korumak istedi, kangurunun tekmelerine, yumruklarına maruz kaldı

Kanguru, Daniel Tuohey 'e tekme attı.
Kanguru, Daniel Tuohey 'e tekme attı.

Avustralya'nın Victoria eyaletinde gölet kenarında kangurunun iki köpeğine saldırmasının önüne geçmek isteyen Daniel Tuohey isimli şahıs kangurunun tekme ve yumruklarının hedefi oldu. Kangurunun saldırısına uğrayan adamın görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Avustralya'nın Victoria eyaletinin Bendigo kentinde yaşanan olayda, gölet kenarındaki kangurunun köpeklerine saldırmasını engellemek isteyen Daniel Tuohey isimli şahıs kangurunun yumruk ve tekmelerine hedef oldu.

Tuohey'in kızı Bree Tuohey sosyal medya hesabından paylaştığı kanguru ile babası arasındaki yaşananları gösteren görüntüler kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Bree Tuohey, kanguru saldırısının görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.
Bree Tuohey, kanguru saldırısının görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

Cep telefonuyla kaydettiği videoda babasını kangurunun geldiği konusunda uyaran Bree'nin, yaşanan mücadeleyi izlerlerken gülmekten kendini alamadığı duyuluyor.

Saldırı sırasında kısa bir süre kanguruyla yumruklaşan Tuohey'in, aldığı tekmelerin etkisiyle yere yuvarlandığı görülüyor.

Tuohey saldırıdan küçük sıyrıklarla kurtuldu

Köpeklerinin kanguruyu oyalamasının ardından ayağa kalkan adamın elindeki içeceğini dökmemesi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından 'efsane' olarak değerlendirildi.

Tuohey, kanguruya yumrukla karşılık verdi.
Tuohey, kanguruya yumrukla karşılık verdi.

Yaklaşık 45 milyon kangurunun yaşadığı Avustralya'da mevsimlerin değişmesi, kuraklık ve hayvanların yerleşim alanlarının azalması gibi nedenlerle ülkenin sembol hayvanları ile vatandaşlar sıkça karşı karşıya kalabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >