Koronavirüsü yakalanan Berlusconi taburcu oldu: Hayatımın en zor çilesiydi

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastaneden taburcu oldu. Berlusconi kameraların karşısına geçerek, "Belki hayatımın en zor çilesiydi, bir kez daha paçayı kurtarmış gibiyim" ifadelerini kullandı.

İtalya'nın eski başbakanlarından 83 yaşındaki milyarder siyasetçi Silvio Berlusconi, 11 gün önce Kovid-19 nedeniyle yatırıldığı hastaneden taburcu edildi.

"Hayatımın en zor çilesiydi"

  • "Zordu. Tanrıya şükürler olsun. Doktorlar sayesinde belki hayatımın en zor çilesinin üstesinden gelebildim" ifadelerini kullanan Berlusconi “Bir kez daha paçayı kurtarmış gibiyim” dedi.

Berlusconi’nin, Sardinya adasındaki lüks villasında yaptığı tatil dönüşünde testi pozitif çıkmıştı. 36 yaşındaki kızı Barbara, 31 yaşındaki oğlu Luigi ile 30 yaşındaki kız arkadaşı Marta Fascina da virüse yakalanmıştı.

Birçok sağlık sorunuyla boğuşmuştu

1994 ila 2011 yıllar arasında üç defa başbakanlık yapan, 2016 yılında geçirdiği kalp ameliyatı dahil birçok sağlık sorunuyla boğuşmasına rağmen hala siyasette yer aldığından dolayı 'ölümsüz' sıfatını alan Berlusconi, virüse rağmen siyasi faaliyetlerini sürdüreceğini açıklamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >