Mahalleli tedirgin: İki gündür rögar kapağından alev çıkıyor

Rögarda çıkan yangın
Rögarda çıkan yangın

Elazığ'da bulunan Hicret Mahallesi'nde iddiaya göre rögar kapağının altından iki gündür zaman zaman alev çıkmaya başladı. Dün akşam saatlerinde tekrar rögar kapağının bulunduğu alandan alevlerin yükselmesi mahallede endişeye neden oldu.

Elazığ'ın Hicret Mahallesi'nde rögar kapağının altından çıkan alev, mahalleliyi tedirgin etti. Doğalgaz sızıntısı olduğunu öne süren mahalle muhtarı Murat Gülbasan, "Vatandaşlarımız bu konudan dolayı tedirgin durumda" dedi.

Mahalleli duruma bir an önce müdahale edilmesini istiyor

Gülbasan, telefon hattının da bulunduğu rögar kapağının altında doğalgaz sızıntısı olduğunu öne sürdü, görevlilerin olaya müdahale etmesi çağrısında bulundu.

Gülbasan, "Şu an telefon hatlarının bulunduğu rögar kapağının altından doğalgaz sızıntısı nedeniyle alev çıkıyor, iki gündür yanıyor. Yetkililer bir an evvel buraya müdahale etsin. Doğalgaz ekipleri aşağıda çalışmışlar ama zannedersem kaçağı bulamamışlar. Büyük bir tehlike arz ediyor. Vatandaşlarımız bu konudan dolayı tedirgin durumda. Gerekenin yapılmasını çok acil bir şekilde istiyoruz" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >