Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının ardından Kısıklı'da ekonomi zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'dan ayrılarak MYK toplantısı için Ankara'ya gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'dan ayrılarak MYK toplantısı için Ankara'ya gitti

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurmasının ardından Kısıklı'da önceki dönemin Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Merkez Bankası Başkanlığına atanan Naci Ağbal ile bir araya geldi. Para politikalarının ana gündem maddesi olduğu toplantıda Erdoğan'a kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı’daki konutunda kritik bir toplantı gerçekleşti. Erdoğan, yeni Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal ve eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile bir araya geldi.

Ağbal kapsamlı bir brifing verdi

Ağbal hafta sonu İstanbul’da kamu ve özel bankaların genel müdürleri, sivil toplum kuruluşları, iş çevreleri ve düzenleyici kurumlarla yaptığı görüşmelere dair Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a brifing verdi.

  • Ne olmuştu?
  • Toplantı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa kararını sosyal medya platformu Instagram üzerinden duyurmasının ardından gerçekleşti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >