Manisa'da korkutan deprem

Manisa'da 5,1 büyüklüğünde deprem oldu
Manisa'da 5,1 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Yerin 11.8 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem tüm Ege'de ve İstanbul'da hissedildi.anisa Valisi Deniz, "Herhangi bir olumsuzluk yok" açıklaması yaptı. Ardından, saat 17.53'te yerin 7 km derinliğinde 4,1 büyüklüğünde artçı bir deprem daha oldu.

Kandilli Rasathanesi, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerel saatle 14.26 'da meydana geldi. Yerin 11.8 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem tüm Ege'de ve İstanbul'da hissedildi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı.

Manisa Valiliği'nden açıklama

Manisa Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Saat 14.26 da merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur denildi.

4.1 büyüklüğünde artçı deprem

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, saat 17.53'te yerin 7 km derinliğinde 4,1 büyüklüğünde bir artçı deprem daha oldu.

  • Kırkağaç merkeze 17 kilometre uzaklıktaki Karakurt Mahallesi’nde 22 Ocak’taki depremde ağır hasar alan bir evin duvarları bu sarsıntıda yıkıldı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >