Meghan Markle çalışanları istifa ettirdi

Meghan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti henüz açıklanmadı.
Meghan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti henüz açıklanmadı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle hamileliğinin son haftalarına girdi. Saraydan dinlenmek için izin alan Meghan, buna rağmen gündemden düşmüyor. Son gelen bilgiler Markle'ın 'ayakçı olarak' kullandığı helikopter pilotunun istifa ettiği yönünde. Bu durum Düşes'in tavırlarının şımarık olduğunu gündeme getirdi.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın doğum yapmasına günler kaldı. Prens Harry ile evlendikten sonra resmi olarak Kraliyet'e giren Meghan, gündemden düşmüyor. Markle, konuşma oranıyla Kraliçe Elizabth'i geride bıraktı.

Pilotu kaçırdı

Markle ve Prens Harry için çalışan emektar helikopter pilotu, Düşes'in isteklerinden usanıp istifa etti. Çift için çalışan helikopter pilotu, Prens Harry tarafından sık sık hamile karısının canının istediği atıştırmalık yiyecekleri almak için çeşitli yerlere gönderiliyordu. Bir tür "7- 24 hizmet veren uçan yiyecek servisine" dönüştüğünü ileri süren pilot da çareyi istifa etmekte buldu.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

Yeni pilot arayışı

Çalışanların "aşk çarpmasına" uğramış diye nitelendirdiği Prens Harry'nin emriyle, Düşes'in aşerdiği yiyecekleri almaya gönderilen pilot istifa edince de aile, yeni bir pilot arayışına girdi. Sitenin iddiasına göre saray, çifte ait 13 milyon dolar değerindeki Sikorsky helikopteri kullanacak yeni bir pilot arıyor. Pilotun yıllık kazancı 105 bin dolar (Yaklaşık 500 bin TL) olacak.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >