Meghan Markle'ın 135 bin dolarlık gelinliği ortaya çıktı

Prens Harry - Meghan Markle
Prens Harry - Meghan Markle

İngiltere Prensi Harry ve Meghan Markle'ın düğününe haftalar kala, detaylar belli oldu. Markle'ın 135 bin dolar değerindeki gelinliğinin tasarımı ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail Gazetesi, Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle'ın 19 Mayıs'ta gerçekleşecek düğününde bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo'ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini açıkladı.

El yapımı gelinlik
36 yaşındaki eski ABD'li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle, Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli'ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth'in Windsor Sarayı'nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.
El yapımı gelinlik 36 yaşındaki eski ABD'li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle, Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli'ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth'in Windsor Sarayı'nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.
Yüz saat emek harcanan gelinlik
Farklı bir kaynak, 135 bin dolarlık gelinliğin bedelinin gizlice Prens Harry'nin ailesi tarafından ödendiğini söyleyerek, "Fiyatı çok fazlaymış gibi geliyor ama sonuç olarak bu yılın düğünü olacak, neredeyse tamamen el yapımı olan bu gelinlik için birçok insan neredeyse yüz saat boyunca emek harcadı" ifadelerini kullandı.
Yüz saat emek harcanan gelinlik Farklı bir kaynak, 135 bin dolarlık gelinliğin bedelinin gizlice Prens Harry'nin ailesi tarafından ödendiğini söyleyerek, "Fiyatı çok fazlaymış gibi geliyor ama sonuç olarak bu yılın düğünü olacak, neredeyse tamamen el yapımı olan bu gelinlik için birçok insan neredeyse yüz saat boyunca emek harcadı" ifadelerini kullandı.
Evlilik teklifini böyle anlatmışlardı
İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prensi Harry (33) ve ABD’li oyuncu Meghan Markle (36), Prens Charles’ın çiftin nişanlandığını duyurmasının ardından Kensignton Sarayı’nda birlikte ilk röportajlarını verdi. Nişan yüzüğüyle ilk kez görülen Markle ile mavi bir takım elbise giyen Prens Harry, röportaj süresince el ele tutuşarak ilişkileri hakkındaki detayları anlattı. Çift, evlilik teklifinin Kensington Sarayı’ndaki Nottingham Cottage’da akşam yemeği için tavuk pişirirken gerçekleştiğini söyledi. ABD’li oyuncu Meghan Markle, Prens Harry'nin "çok tatlı, doğal ve romantik" bir şekilde evlilik teklifi yaptığını belirtti. Markle, Prens Harry’nin evlilik teklifi için diz çökmesinin ardından ve prens daha cümlesini bitirmeden aniden “Evet” dediğini aktardı. Prens Harry; “Meghan’a inanılamayacak kadar hızlı bir şekilde aşık oldum. Sanki bir anda gökyüzündeki bütün yıldızlar belirdi. Her şey mükemmeldi. Bu güzel kadın, kelimenin tam anlamıyla hayatıma girdi, ben de onun hayatına girdim” diyerek, Meghan Markle ile ileride bir aile kurmak istediğini belirtti. “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Her şey sırayla” yanıtını verdi. Prens Harry, kraliyet ailesine katılmanın "hiç kimse için kolay olmadığını" ancak o ve nişanlısının gelecekte bir takım olacağını vurguladı.
Evlilik teklifini böyle anlatmışlardı İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prensi Harry (33) ve ABD’li oyuncu Meghan Markle (36), Prens Charles’ın çiftin nişanlandığını duyurmasının ardından Kensignton Sarayı’nda birlikte ilk röportajlarını verdi. Nişan yüzüğüyle ilk kez görülen Markle ile mavi bir takım elbise giyen Prens Harry, röportaj süresince el ele tutuşarak ilişkileri hakkındaki detayları anlattı. Çift, evlilik teklifinin Kensington Sarayı’ndaki Nottingham Cottage’da akşam yemeği için tavuk pişirirken gerçekleştiğini söyledi. ABD’li oyuncu Meghan Markle, Prens Harry'nin "çok tatlı, doğal ve romantik" bir şekilde evlilik teklifi yaptığını belirtti. Markle, Prens Harry’nin evlilik teklifi için diz çökmesinin ardından ve prens daha cümlesini bitirmeden aniden “Evet” dediğini aktardı. Prens Harry; “Meghan’a inanılamayacak kadar hızlı bir şekilde aşık oldum. Sanki bir anda gökyüzündeki bütün yıldızlar belirdi. Her şey mükemmeldi. Bu güzel kadın, kelimenin tam anlamıyla hayatıma girdi, ben de onun hayatına girdim” diyerek, Meghan Markle ile ileride bir aile kurmak istediğini belirtti. “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Her şey sırayla” yanıtını verdi. Prens Harry, kraliyet ailesine katılmanın "hiç kimse için kolay olmadığını" ancak o ve nişanlısının gelecekte bir takım olacağını vurguladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >