Meghan Markle'ın bebeği hakkında bilinmeyenler

Meghan Markle'ın birkaç gün içinde doğum yapması bekleniyor.
Meghan Markle'ın birkaç gün içinde doğum yapması bekleniyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın doğum yapmasına sayılı günler geldi. Tüm dünyanın bebeği görmek için beklediği ancak Meghan'ın bebeğin doğumunu duyurmayacağı söylenmişti. Markle ve Prens Harry'ın bebeği ile ilgili başka detaylarda gündeme helmeye başladı.

Meghan Markle ve Prens Harry, evlendikleri günden beri konuşulmaya devam ediyor. Abisi Prens William'dan daha çok gündem olan ikili şu sıralar ilk çocuklarını kucaklarına almak için bekliyorlar. Saraydan taşınan ve Prens Harry'e birçok yasak getiren Markle'ın bebeği ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Meghan Markle'ın bebeği hakkında

İlk çocuğunu kucağına almak için sabırsızlanan Meghan Markle'ın bebeği hakkında bazı bilinmeyenler gündeme geldi. Gelen bilgilere göre; Markle'ın bebeğinin manevi babasının ünlü oyuncu George Clooney olacağı söylendi. Prens William'ın çocukları prens ve prenses unvanlarına sahipken Kraliçe Elizabeth'in 2012'de getirdiği yeni kurallarla birlikte Prens Harry'nin çocuklarına aynı unvan ayrıcalığının tanınıp tanınmayacağı merak konusu.

Prens Harry ve Meghan Markle.
Prens Harry ve Meghan Markle.

Bebeğin soyadı

Bebek Sussex soyadını alacak. Tıpkı Prens George’un isminin “George Cambridge" olduğu gibi. Meghan Markle’ın oyunculuk kariyeri sırasında kendisine aldığı ve bir gün kızına hediye etmeyi planladığı bir Cartier Tank saati var. Eğer bebek kız olursa ilk hediyesi şimdiden hazır.

bebeğin ismi konusunda ise tahminler bebeğin cinsiyetinin erkek olması halinde Charles veya Arthur; eğer bir kız ise Diana, Alice veya Elizabeth isimlerinin tercih edileceğinden yana.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.

Hastane fotoğrafı yok

Geleneksel doğum sonrası hastane fotoğrafı olmayacak. Son duyurulara göre Meghan Markle doğumu evde gerçekleştirmeye karar verdi. Bebek odasında nötr renkler olacak. İddialara göre bebeğin odası pembe, mavi gibi herhangi cinsiyet kalıbına sıkışmış bir renkten oluşmuyor. Düşes ve Dükün oda için nötr renk tonları tercih ettikleri konuşuluyor.

Meghan Markle gündemden düşmüyor.
Meghan Markle gündemden düşmüyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >