Mehmet Ali Erbil iyileştikten sonra ilk kez fotoğraf paylaştı

​Mehmet Ali Erbil'in durumu gittikçe iyiye gidiyor.
​Mehmet Ali Erbil'in durumu gittikçe iyiye gidiyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılmış ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde uyanarak ailesini ve sevenlerini sevindiren Erbil, iyileştikten sonra sosyal medya hesabından ilk fotoğrafını paylaştı. Şovmen, Doktoru Jan Klod Kayuka ile fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Evinin banyosunda düşen ve 16 yıldır mücadele ettiği Kaçış Sendromu hastalığı nüksettiği için yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkmıştı. İlk isteği pizza ve lahmacun olan ünlü sunucu sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınlayarak geri döndüğünü söylemişti.

İlk fotoğraf geldi

Ekim ayından bu yana hastanede tedavi gören ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından doktoru Jan Klod Kayuka ile fotoğrafını paylaşarak sevenlerini heyecanlandırdı.

2016 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Erbil, “Doktorum Jan Klod Kayuka hep yanımda” notunu yazdı. Şovmenin paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

'Güzel günler göreceğiz'

  • Kızı Sezin Erbil, ünlü şovmenin yaşamsal faaliyetlerinin normale dönmeye başladığını söyleyerek, “Artık konuşabiliyor, az da olsa yemek yiyor. Üstelik seçim yapmıyor, hastane yemeğinden bile tadıyor. İnşallah güzel günler göreceğiz” demişti.
  • Doktoru Jan Klod Kayuka ise Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri vermişti: “Çok olmamakla birlikte ağızdan besleniyor. Ruh haline göre dönem dönem espri bile yapıyor.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >