Mehmet Ali Erbil, yeniden yoğun bakımda

Mehmet Ali Erbil.
Mehmet Ali Erbil.

Kalp spazmı geçiren Mehmet Ali Erbil yeniden yoğun bakıma alındı. Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve önlem amacıyla yoğun bakımda tutulduğunu söyledi.

Evinin banyosunda düşüp yaralanarak yoğun bakıma kaldırılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeniden kaldırıldı. Ünlü şovmenin koroner yetmezlik nedeniyle Maslak'taki özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Kalp spazmı geçirdi

Abisinin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Yeşim Erbil, "Abimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda. Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar abimi takip ediyor gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah." dedi.

'Kontrol amacıyla hastanede'

Mehmet Ali Erbil'in basın danışmanı ise yaptığı açıklamada "Ağır bir durum yok. Dün gece ağır bir yemek yediği için rahatsızlandı. Kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Şu anda tedavi devam ediyor." demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >