Mehmet Ali Erbil'den haber var

Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil.
Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil.

Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşüp yaralanarak yoğun bakıma alınmış ve aylarca tedavi altında tutulmuştu. Geçtiğimiz ay uyanan Erbil'in kızı Yasmin babasının durumu hakkında konuşarak 5 aydır hastanede olan şovmenin durumunun daha iyiye gittiğini söyledi.

Mehmet Ali Erbil evinin banyosunda düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılmış ve 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nüksetmişti. Aylardır yoğun bakımda tedavi gören Erbil yoğun bakımdan çıktı. Bilinci açılan şovmen pizza isteyerek herkesi şaşırtmıştı.

Kızı konuştu

Bir kız arkadaşı ile alışveriş merkezine gelen ve güneşli havanın tadını Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda çıkaran Yasmin Erbil, daha sonra alışveriş turu attı. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erbil, yaklaşık 5 aydır hastanede tedavi gören babası Mehmet Ali Erbil hakkında konuştu. Babasının sağlık durumunun giderek düzeldiğini söyleyen Yasmin, "Mesela bugün ilk defa tantuni yedi"dedi.

Sosyal medyadan teşekkür etmişti

Erbil, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk kez sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Ünlü sunucu mesajında, "Bu özel günümde beni arayan, soran, dualarıyla yanımda olan tüm dostlarına sevenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil'in yaptığı paylaşım.
Mehmet Ali Erbil'in yaptığı paylaşım.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >