Mehmet Ali Erbil'in doktorundan açıklama: Ağrıyı önleyen bir tedavi sürecindeyiz

Mehmet Ali Erbil, yeniden hastanede tedavi altına alındı.
Mehmet Ali Erbil, yeniden hastanede tedavi altına alındı.

Mehmet Ali Erbil'in beyin damarlarında tıkanıklık olduğu gerekçesiyle ameliyata alınacağı söylenmişti. Ancak Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka iddiaların yalan olduğunu söyleyerek, ''Mehmet Ali Bey'in ameliyat olması gibi bir durum şu an söz konusu değil. Ağrı ve pıhtıyı önleyen bir tedavi sürecindeyiz'' dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta 2 kez hastaneye kaldırıldı. Kalp spazmı geçiren ve beyin damarlarında tıkanıklık olduğu belirtilen Erbil'in ameliyata alınacağı söylenmişti.

Ancak ünlü şovmenin doktoru bir açıklama yaparak 'ameliyat olmayacağını ama tedavisinin devam ettiğini' belirtti.

'Biraz hassasiyet lütfen'

Mehmet Ali Erbil'in tedavisini yürüten Dr. Jan Klod Kayuka ise iddianın asılsız olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

  • "Mehmet Ali Bey'in ameliyat olması gibi bir durum şu an söz konusu değil. Toplardamar sisteminde iki noktada pıhtı var. Bu da aşırı baş ağrısı yapıyor. Ağrısını ve pıhtılaşmayı önleyen tedavi süreci devam ediyor. İki gün önce de kaçış sendromu hastalığıyla ilgili ilaçlar aldı. Şu anda durumunda bir değişiklik yok. Bu tür haberler ailesini çok yıpratıyor. Biraz daha hassasiyet lütfen."

Kardeşi Yeşim Erbil'de açıklama yapmıştı

Mehmet Ali Erbil'in kalp spazmı geçirdiği ve beyin damarlarında tıkanıklık olduğu için hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Bu durumun ardından Erbil'in doktor olan kardeşi Yeşim Erbil sosyal medya üzerinden iki farklı açıklama yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >