Melania'yı umursamayan kız sosyal medyada fenomen oldu

Melania Trump'ın Beyaz Saray'a gelen öğrencilerle çekildiği fotoğraftaki umursamaz kız, sosyal medyayı salladı.
Melania Trump'ın Beyaz Saray'a gelen öğrencilerle çekildiği fotoğraftaki umursamaz kız, sosyal medyayı salladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın Beyaz Saray'a gelen öğrencilerle çekildiği ve Twitter'dan paylaştığı fotoğraftaki umursamaz kız, sosyal medyada gündem oldu.

First Lady Melania Trump, geçen Perşembe günü Digital Pioneers Academy'den 30 öğrenciyi Beyaz Saray'da film izlemeye davet etti. Etkinlik sonrasında çekilen fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Trump, sosyal medyayı salladı.

O bakışlar sosyal medyayı salladı
Fotoğrafların birindeki detay, sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Fotoğrafın çekilme anında kameraya bakan küçük kız, adeta Fist Lady'den hiç etkilenmediğini belirtti. Fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının ardından, küçük kız araştırılmaya başlandı. Fotoğrafa ise yorum yağdı.
O bakışlar sosyal medyayı salladı Fotoğrafların birindeki detay, sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Fotoğrafın çekilme anında kameraya bakan küçük kız, adeta Fist Lady'den hiç etkilenmediğini belirtti. Fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının ardından, küçük kız araştırılmaya başlandı. Fotoğrafa ise yorum yağdı.
Melania Trump kimdir?
Aksesuar tasarımcısı ve 45. ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Knavs, 26 Nisan 1970 tarihinde Slovenya'da dünyaya geldi.
Melania Trump kimdir? Aksesuar tasarımcısı ve 45. ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Knavs, 26 Nisan 1970 tarihinde Slovenya'da dünyaya geldi.
Tasarım okulundan mezun oldu
16 yaşındayken modelliğe başlayan Knavs, iki sene sonra Milan'da bir ajans ile anlaşma imzaladı ve böylece profesyonel olarak 18 yaşında modelliğe başlamış oldu. Aynı zamanda University of Ljubljana'da Mimarlık ve Tasarım okuyan Knavs, modellik yapmak için bir sene okuluna ara vermek zorunda kaldı.
Tasarım okulundan mezun oldu 16 yaşındayken modelliğe başlayan Knavs, iki sene sonra Milan'da bir ajans ile anlaşma imzaladı ve böylece profesyonel olarak 18 yaşında modelliğe başlamış oldu. Aynı zamanda University of Ljubljana'da Mimarlık ve Tasarım okuyan Knavs, modellik yapmak için bir sene okuluna ara vermek zorunda kaldı.
Donald Trump ile nikah masasına oturdu
1998 senesinde katıldığı bir moda partisinde dünyanın en zenginlerinden ünlü iş adamı Donald Trump ile tanışan Melania, başta Trump ile olmak istemese de; ilerleyen zamanlarda dostluğunu ilerletti ve 2004 senesinde nişanlandılar. Nişandan bir sene sonra ise, Donald Trump ile evlenen Melania Trump 2006 senesinde Amerikan vatandaşlığına geçti.
Donald Trump ile nikah masasına oturdu 1998 senesinde katıldığı bir moda partisinde dünyanın en zenginlerinden ünlü iş adamı Donald Trump ile tanışan Melania, başta Trump ile olmak istemese de; ilerleyen zamanlarda dostluğunu ilerletti ve 2004 senesinde nişanlandılar. Nişandan bir sene sonra ise, Donald Trump ile evlenen Melania Trump 2006 senesinde Amerikan vatandaşlığına geçti.
First Lady unvanını aldı
Melania Trump, Donald Trump'ın 45. Amerikan Başkanı seçilmesinin ardından First Lady unvanını aldı.
First Lady unvanını aldı Melania Trump, Donald Trump'ın 45. Amerikan Başkanı seçilmesinin ardından First Lady unvanını aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >