Melih Gökçek istifa edeceği tarihi açıkladı

arşiv
arşiv

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa edeceği tarihi açıkladı.

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; Cumhurbaşkanı Erdoğan'la son bir görüşme yaptı, sosyal medya hesabından istifa edeceği tarihi açıkladı.

Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamasında, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık. İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim." ifadelerini kullandı.

İşte Melih Gökçek'in Twitter'dan yaptığı açıklama:

2️⃣İNŞAALLAH CUMARTESİ GÜNÜ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BLD MECLİSİNİ OLAĞANÜSTÜ TOPLAYACAK VE MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLARA VEDA EDİP,İSTİFAMI VERECEĞİM.

İstifası istenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Recep Altepe
Recep Altepe

Üç Belediye Başkanı daha önce görevlerinden istifa etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta yaptığı açıklamada, “Üç belediye başkanımızın istifalarını en kısa sürede vereceklerine inanıyorum” ifadesini kullanmıştı. AK Parti Genel Merkezi geçtiğimiz aydan itibaren de bazı belediye başkanlarından istifalarını istemeye başlamıştı. Bu kapsamda İstanbul, Düzce ve Niğde belediye başkanları istifalarını sunmuşlardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı sessizliğini koruyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur
Öte yandan istifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'dan şu ana kadar bir açıklama gelmedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >