Memleketine külliyeden sonra okul da yaptırıyor

Nusret Gökçe
Nusret Gökçe

Nusret Gökçe daha önce memleketi Erzurum'a külliye yaptırmıştı şimdi de okul yaptırıyor.

Tuz dökme hareketiyle meşhur olan Nusret Gökçe daha önce memleketi Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Köyü’ne külliye yaptırmıştı. Şimdi de köyüne okul yaptırma kararı aldı. Maddi imkansızlıklar yüzünden ortaokulda eğitim hayatını bırakmak zorunda kalan Nusret Gökçe’nin, okul yaptırmak için memleketinden arsa baktığı konuşuluyor. Ünlü işletmecinin, okula anne ve babasının adını vereceği ifade ediliyor.

Nusret Gökçe
Nusret Gökçe

Ortaokulu terk etmek zorunda kalmış

Nusret okulu bırakmasıyla ilgili sorula böyle cevap vermişti: "Maden işçisinin 5 çocuğundan biriyim... Daha 2 yaşındayken Erzurum'dan Darıca'ya taşındık ailece. İşi sebebiyle ancak 4-5 haftada bir gün görebildim babamı. Sadece en küçük kardeşim lise mezunu, onun dışında hiçbirimiz okuyamadık maddi sebeplerden dolayı. Ortaokulu altınca sınıfta terk etmek zorunda kaldım."

Nusret Gökçe'yi ziyaret eden ünlüler

Diego Maradona
Nusret'in misafiri bu kez efsane futbolcu Diego Maradona oldu. Nusret, Maradona'nın saltbae hareketi yaptığı görüntüleri sosyal medyadan yayınlayarak, "Türkiye'nin gururu sen Arjantin’in gururu benim" dedi.
Diego Maradona Nusret'in misafiri bu kez efsane futbolcu Diego Maradona oldu. Nusret, Maradona'nın saltbae hareketi yaptığı görüntüleri sosyal medyadan yayınlayarak, "Türkiye'nin gururu sen Arjantin’in gururu benim" dedi.
Roman Abramoviç
Nusret Gökçe Chelsea FC Spor Kulübü'nun sabihi iş adamı, milyarder Roman Abramoviç'i de ağırladı. 51 yaşındaki Abramoviç ile fotoğrafını yayınlayan Nusret para verip ünlüleri getirdiği hakkında çıkan haberlere karşı "Bu da mı reklam" notunu düştü.
Roman Abramoviç Nusret Gökçe Chelsea FC Spor Kulübü'nun sabihi iş adamı, milyarder Roman Abramoviç'i de ağırladı. 51 yaşındaki Abramoviç ile fotoğrafını yayınlayan Nusret para verip ünlüleri getirdiği hakkında çıkan haberlere karşı "Bu da mı reklam" notunu düştü.
David Beckham
42 yaşındaki Beckham, Nusret'in kendisi için yaptığı sunumun videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda oğulları Romeo, Cruz ve kızı Harper’la keyifli gözüken Beckham, "Harika öğle yemeği için teşekkürler. Seninle tanışmak keyifliydi ve acayip bir deneyimdi" notunu düştü. Saltbae hareketini yapan Beckham ve ailesinin et tuzladığı görüntüleri ise Nusret kendi hesabında yayınladı.
David Beckham 42 yaşındaki Beckham, Nusret'in kendisi için yaptığı sunumun videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda oğulları Romeo, Cruz ve kızı Harper’la keyifli gözüken Beckham, "Harika öğle yemeği için teşekkürler. Seninle tanışmak keyifliydi ve acayip bir deneyimdi" notunu düştü. Saltbae hareketini yapan Beckham ve ailesinin et tuzladığı görüntüleri ise Nusret kendi hesabında yayınladı.
Diddy
Ünlü DJ Khaled'in evinde verdiği 42'inci yaş günü partisinde mangal başına geçen Nusret Gökçe, ünlü rapçi Diddy'nin evinde ziyafet hazırlamıştı.
Diddy Ünlü DJ Khaled'in evinde verdiği 42'inci yaş günü partisinde mangal başına geçen Nusret Gökçe, ünlü rapçi Diddy'nin evinde ziyafet hazırlamıştı.
Gomis
Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis de Nusret'te yemek yemeye gitmişti.
Gomis Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis de Nusret'te yemek yemeye gitmişti.
Kıvanç Tatlıtuğ
Ülkemizin en başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ da Nusret’te yemek yemeye giden ünlüler arasında.
Kıvanç Tatlıtuğ Ülkemizin en başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ da Nusret’te yemek yemeye giden ünlüler arasında.
Cem Yılmaz
Ünlü komedyen, oyuncu Cem Yılmaz Nusret’le çektirdiği pozu kendi hesabında esprili bir dille paylaşmıştı.
Cem Yılmaz Ünlü komedyen, oyuncu Cem Yılmaz Nusret’le çektirdiği pozu kendi hesabında esprili bir dille paylaşmıştı.
Fatih Terim
İmparator Fatih Terim de Nusret'in müdavimleri arasında yer alıyor.
Fatih Terim İmparator Fatih Terim de Nusret'in müdavimleri arasında yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >