Merakla beklenen Asus Zenfone 3'ün Türkiye fiyatı açıklandı

Asus, Vodafone işbirliğiyle Zenfone 3'ü Türkiye'de piyasaya sundu. İşte Asus'un yeni amiral gemisine Türkiye için belirlediği fiyat..

Asus'un kullanıcılar tarafından merakla beklenen modeli Zenfone 3'ün Türkiye satışları başladı.

Telefonun teknik özelliklerini daha önce yayınladığımız habere tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Asus Zenfone 3'ün Türkiye çıkış tarihi belli oldu


İlerleyen dönemlerde yeni bir model daha çıkarılacak
Tayvan merkezli teknoloji devlerinden Asus'un mayıs ayında tanıttığı yeni akıllı telefonu Zenfone 3 dikkatleri üzerine çekmişti. Asus Zenfone 3, hem tasarımıyla hem de teknik özellikleriyle birçok kişi tarafından oldukça beğenilmişti. Fakat telefonun mayıs ayında tanıtılmasına rağmen ülkemizde hala satışa çıkmaması, akıllarda soru işareti bırakmıştı.
 
 Asus Zenfone 3'ü merakla bekleyenleri sevindirecek haber geçtiğimiz hafta geldi. Asus Türkiye'nin resmi Facebook sayfasından yapılan açıklamada, Zenfone 3'ün 1 Aralık'ta satışa çıkacağı duyuruldu. 

 Asus Zenfone 3'ün 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip modeli 1799TL'den satılacak. İlerleyen dönemde telefonun 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip modelin de satışa çıkacağı açıklandı. Fakat bu diğer modelin fiyatına ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.
İlerleyen dönemlerde yeni bir model daha çıkarılacak Tayvan merkezli teknoloji devlerinden Asus'un mayıs ayında tanıttığı yeni akıllı telefonu Zenfone 3 dikkatleri üzerine çekmişti. Asus Zenfone 3, hem tasarımıyla hem de teknik özellikleriyle birçok kişi tarafından oldukça beğenilmişti. Fakat telefonun mayıs ayında tanıtılmasına rağmen ülkemizde hala satışa çıkmaması, akıllarda soru işareti bırakmıştı. Asus Zenfone 3'ü merakla bekleyenleri sevindirecek haber geçtiğimiz hafta geldi. Asus Türkiye'nin resmi Facebook sayfasından yapılan açıklamada, Zenfone 3'ün 1 Aralık'ta satışa çıkacağı duyuruldu. Asus Zenfone 3'ün 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip modeli 1799TL'den satılacak. İlerleyen dönemde telefonun 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip modelin de satışa çıkacağı açıklandı. Fakat bu diğer modelin fiyatına ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >