Merakla beklenen dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin 3. fragmanı yayınlandı

Mehmed Bir Cihan Fatihi
Mehmed Bir Cihan Fatihi

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Başrolünde Kenan İmirzalioğlu’nun yer aldığı yılın en çok konuşulacak projesi; Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin merakla beklenen 3. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığı O3 Medya , yönetmenliği Cevdet Mercan’a ait olan; İstanbul’un fethi ile bir devri kapatıp bir devri açan Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenerek ekrana aktarılacak Mehmed Bir Cihan Fatihi, geçtiğimiz gün yayınlanan kadrosuyla da büyük ses getirdi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi
Mehmed Bir Cihan Fatihi

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ KONUSU

Adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin genel hikâyesi şöyle; 1451 yılında, babasının ölüm haberini alıp Manisa’dan Edirne’ye yani Payitahta doğru yola çıktığında Sultan Mehmed’in bir büyük hayali vardır. Cihanın göz bebeği Konstantinopolis’i fethetmek. Ancak büyük hayalinin önünde aşılması zor, büyük engeller belirecektir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >