Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!

Dİzi
Dİzi

Merakla beklenen Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde oynadığı Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin yayınlanacağı gün belli oldu. Dizi 13 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Çetin Tekindor dizide Çandarlı Halil Paşa'yı oynayacak.

Yayın tarihi belli oldu!
Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun ve Büşra Develi’nin başrolde oynadığı, Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi ekrana gelmek için gün sayıyor. Fragmanları büyük ilgi gören dizinin yayın tarihi de belli oldu. 

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Salı akşamları ekrana gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetleri dizisi ve Survivor’la mücadele edecek olan Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ilk bölümü 13 Mart Salı akşamı 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D’nin diziyi Çarşamba gününe alabileceği konuşuluyordu.
Yayın tarihi belli oldu! Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun ve Büşra Develi’nin başrolde oynadığı, Fatih Sultan Mehmed’in hayatının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi ekrana gelmek için gün sayıyor. Fragmanları büyük ilgi gören dizinin yayın tarihi de belli oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Salı akşamları ekrana gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetleri dizisi ve Survivor’la mücadele edecek olan Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin ilk bölümü 13 Mart Salı akşamı 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D’nin diziyi Çarşamba gününe alabileceği konuşuluyordu.
13 Mart Salı akşamı
Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde, Çetin Tekindor Devlet-i Aliyye’nin en önemli isimlerinden Çandarlı Halil Paşa’yı canlandıracak. Usta oyuncu yılın merakla beklenen projesinde vezir-i azam olarak izleyici karşısına çıkacak.
13 Mart Salı akşamı Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde, Çetin Tekindor Devlet-i Aliyye’nin en önemli isimlerinden Çandarlı Halil Paşa’yı canlandıracak. Usta oyuncu yılın merakla beklenen projesinde vezir-i azam olarak izleyici karşısına çıkacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >