Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a davet

Mesut Özil, ırkçı söylemler yüzünden Alman milli takımını bırakmıştı.
Mesut Özil, ırkçı söylemler yüzünden Alman milli takımını bırakmıştı.

Başarılı futbolcu Mesut Özil, oyuncu Amine Gülşe ile dünyaevine giriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Özil ve oyuncu nişanlısı Gülşe'yi kabul etti. Çift, yazın gerçekleşecek nikah törenleri için Erdoğan'a davetiye vererek nikah şahidi olmasını istedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe'yi kabul etti. Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda kabul ettiği Özil ve nişanlısı Amine Gülşe ile bir süre görüştü.

Sohbetin bitiminde Mesut Özil ile Amine Gülşe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düğün davetiyelerini takdim ederek, Erdoğan'dan nikah şahitleri olmasını istediler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mesut Özil ve nişanlısını kabul ettiği anlardan bir kare.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mesut Özil ve nişanlısını kabul ettiği anlardan bir kare.

Saldırıyı kınadılar

İngiliz ekibi Arsenal'da forma giyen Mesut Özil, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısını kınadı. Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı esnasında on dakika arayla 2 camiye terörist saldırı düzelendi. Mesut Özil, 49 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı kınadı.

Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da olanlar çok üzücü. Christchurch'te yaşayanlara ve olaylardan etkilenenlerin ailelerine sevgilerimi gönderiyorum" ifadelerini kullandı.

Alman Milli Takımı'nı brakmıştı

2018 Dünya Kupası'nda Almanya'nın turnuvaya grup aşamalarında veda etmesinin ardından başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösterilen Mesut Özil, Recep Tayyip Erdoğan ile ortaya çıkan görüntülerinin ardından çirkin saldırılara maruz kalmıştı. Türk asıllı Alman milli futbolcu ise yaşananların ardından bir süre sessizliği korusa da Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı almıştı. Özil, bir kalemde milli takım defterini kapattı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >