MHP lideri Bahçeli: Trenden inen indiği yerde kalacak

MHP Lideri Bahçeli Antalya'da
MHP Lideri Bahçeli Antalya'da

MHP lideri Bahçeli, "Davaya ihanet edenleri, mahkeme kapılarında, korsan kurultay salonlarında her kepazeliğin başını çekmişleri dünya durdukça affetmeyeceğiz. Trenden inen indikleri yerde kalmışlardır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli (ortada), Antalya'da bir otelde düzenlenen partisinin il ve ilçe başkanları toplantısına katıldı.(AA)
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli (ortada), Antalya'da bir otelde düzenlenen partisinin il ve ilçe başkanları toplantısına katıldı.(AA)

Türk milleti MHP'den gelecek sese kilitlenmiştir. İç huzur ve düzenimizi sarsacak dengesizliğe müsaademiz söz konusu olmayacaktır. Kendi arzu ve beklentilerini her şeyin üzerine çıkaranlara dikkat ediniz. Bunlara karşı tedbir alınız. Egolarına boyun eğenlerle davanın ilerlemesi imkansızdır. İşgal ettikleri makamlarla üstünlük taslayanları hoş göremeyiz.”

“MHP büyüyor güçleniyor diyorum 3 maymunu oynuyorlar”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (AA)
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (AA)

“Baraj sorunu yaşadığımızı söyleyenler, barajın yüzde 50 artı 1'e çıktığını ne zaman idrak edecek. Yüzde 10'u ağızlarında sakız gibi çiğneyenler ittifaktan medet umduğumuzu yüzsüzce dillerine dolayanlar 15 Temmuz FETÖ ihanetinin yarım kalmasına üzülenlerden başkası değildir. Bunlar eski Mısır'da yaşasalar Hz Musa'ya karşı Firavun'da birleşirlerdi. MHP'nin baraj sorunu yok diyorum, kalın ve kabuk kafaları almıyor. MHP büyüyor güçleniyor diyorum 3 maymunu oynuyorlar. Kıskananlar çatlasın, çekemeyenler patlasın diyorum. Çatlaya çatlaya patlaya patlaya dağıldıklarını görmüyorlar.”

“Terör örgütleri bu kadar mı gözünüzü boyadı”

“CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Afrin'in içine girilmesini doğru bulmuyormuş. Sen neyi doğru buluyorsun Kılıçdaroğlu. ABD'nin IŞİD'e karşı sürdürdüğü operasyonun komutanı YPG'lilere kahraman diyor, duydun mu? Afrin'e girmeyin demek terör örgütlerine el sallamaktır. Bu tarihi gaflet Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktır. Yarın bir gün Hatay'dan Kilis'ten çıkın derse nereye kaçacaksınız? Terör örgütleri bu kadar mı gözünüzü boyadı. Ana muhalefet partisinin jeopolitik arıza vermesi felakettir."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >