Mini ADA'ya gülen Cüneyt Özdemir'e robot mühendisinden yanıt

Mini ADA robotu

Konyalı bilim insanlarını tiye alan bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çeken Cüneyt Özdemir'e, robot mühendisi Dr. Özgür Akın'dan karşılık geldi. Akın, 'Sizlerin de böyle güzel destek olduğunu görmek bizi onurlandırdı' diyerek Özdemir'i eleştirdi.

Türkiye'nin bilime yönelik çalışmaları devam ediyor. Bunlardan biri de, Konyalı bilim insanlarının hazırladıkları robot Mini ADA.

Fakat bu durumu, mizahın dışına çıkarıp alaya alanlar da yok değildi. Onlardan biri de, son zamanlarda açmış olduğu YouTube kanalıyla sosyal medyanın gündeminde olan Gazeteci Cüneyt Özdemir'di. 
Vermiş olduğu tepkilerle dikkati çeken Özdemir, yurt dışından yaptığı yayınlarda esprili bir dil kullanmayı da tercih ediyor. Nitekim Özdemir, son videosunda da Konyalı bilim insanlarının yapmış olduğu bu çalışmayı eleştiren bir yayın gerçekleşti. Elbette bu duruma tepki gösteren birisi oldu.
Fakat bu durumu, mizahın dışına çıkarıp alaya alanlar da yok değildi. Onlardan biri de, son zamanlarda açmış olduğu YouTube kanalıyla sosyal medyanın gündeminde olan Gazeteci Cüneyt Özdemir'di. Vermiş olduğu tepkilerle dikkati çeken Özdemir, yurt dışından yaptığı yayınlarda esprili bir dil kullanmayı da tercih ediyor. Nitekim Özdemir, son videosunda da Konyalı bilim insanlarının yapmış olduğu bu çalışmayı eleştiren bir yayın gerçekleşti. Elbette bu duruma tepki gösteren birisi oldu.
Bakalım ilerleyen süreçte neler olacak...
Bakalım ilerleyen süreçte neler olacak...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >