Muharrem İnce’nin Banaz ziyaretine koronavirüs engeli

Muharrem İnce
Muharrem İnce

CHP’nin eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 81 ili kapsayacak '1000 Günde Memleket Hareketi' adını taşıyan yeni muhalefet hareketi bugün Sivas’tan başladı. İnce'nin ziyaret edeceği köylerden biri olan Banaz koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

'1000 Günde Memleket Hareketi'ni Sivas'tan başlatan Muharrem İnce, programında değişiklik yaparak, Pir Sultan Abdal’ın köyü Banaz’ı da ziyaret etme kararı almıştı. Ancak Sivas Valiliği’nin, Banaz köyünün koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındığını duyurması üzerine program iptal edildi.

İnce, kadrosunu 29 Ekim’de Ankara’da yapacağı görkemli bir toplantıda açıklayacak. Ancak bugün Sivas’ta İnce’ye eşlik edecek isimler, hareketin kadrosu ile ilgili ipuçları verecek.

Program daha sonra gerçekleştirilecek

İnce, “Ankara’ya dönmeden saat 16.30’da Pir Sultan Abdal’ın doğup büyüdüğü Sivas’ın Banaz Köyü’ne gideceğiz” demişti. Ancak köyde karantina nedeniyle bu kez sosyal medya hesabından , “Karantina nedeniyle bu programı daha sonra gerçekleştireceğiz. Yarın saat 10.00’da Sivas Havalimanı’nda görüşmek üzere” mesajını paylaştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >